Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανοιξιάτικη Ημερίδα ΣΕΑΜΕ: Επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών

ΑρχικήΝέαΑνοιξιάτικη Ημερίδα ΣΕΑΜΕ: Επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών
spot_img

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος – Σ.Ε.Α.Μ.Ε. διοργανώνει το Σάββατο 07/05/22 Ανοιξιάτικη Ημερίδα, με επίκαιρα θέματα καταπολέμησης επιβλαβών οργανισμών.

Πρόγραμμα ημερίδας

10:00 “Υγεία και Ασφάλεια στις εργασίες Απεντόμωσης, Απολύμανσης και Μυοκτονίας
Εισηγήτρια: Αφροδίτη Δαΐκου, Χημικός MSc, Υπεύθυνη Παρατηρητηρίου, Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

- Advertisement -

11:00 “Καινοτόμα εργαλεία διαχείρισης κουνουπιών – Πρόγραμμα εντομολογικής επιτήρησης Περιφέρειας Αττικής
Εισηγητής: Δρ. Αντώνης Μιχαηλάκης, Ερευνητής Α’, Προϊστάμενος εργαστηρίου Εντόμων και Παρασίτων Υγειονομικής Σημασίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου

12:00 “Φίδια της Ελλάδος (Γενικές γνώσεις, προληπτικά μέτρα έναντι παρουσίας σε κατοικημένο χώρο, ασφαλής απομάκρυνση ερπετού, πρώτες ενέργειες σε περίπτωση δαγκώματος)
Εισηγητής: Ηλίας Στραχίνης, Βιολόγος – Ερπετολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ ΑΠΘ

13:00 “Νέες τεχνολογίες στις εργασίες Αντιμετώπισης Επιβλαβών Οργανισμών
Εισηγητής: Σπύρος Φουντάς, Αν. Kαθηγητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 07 Μαΐου στις 10 το πρωί, μέσω Facebook & YouTube.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

LIDL It: Εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα καρκινογόνου αρσενικού σε ρύζι – Η απάντηση της αλυσίδας

Έρευνα Ιταλικής Οργάνωσης προστασίας και ενημέρωσης των καταναλωτών για την παρουσία αρσενικού και καδμίου, σε 12 προϊόντα ρυζιού Arborio

Η “Ψεύτικη” σοκολάτα πλέον κυριαρχεί – Νέα αποκάλυψη εργαστηριακών αναλύσεων για δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας – Πώς να το καταλάβετε

Η ψεύτικη σοκολάτα είναι το νέο "κολπάκι" πολλών παρασκευαστών για να μειώσουν το κόστος. Αν και δεν είναι εύκολο οι καταναλωτές να διακρίνουν οπτικά αν ένα προϊόν περιέχει πραγματική σοκολάτα ή κακάο με φυτικά λίπη, υπάρχει τρόπος και να το καταλάβετε και να μην ξαναγοράσετε!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα