Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To marketing στα καλύτερα του: Ήρθε η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ!

ΑρχικήΝέαTo marketing στα καλύτερα του: Ήρθε η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ!
spot_img

Θα γιορτάζεται στις 26 Μαΐου και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να κατακλυστούν από το hashtag #WordAperitivoDay

Ο όμιλος MWW – εταιρεία δημοσίων σχέσεων.- ανακοίνωσε ότι η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου, με το κοινό να καλείται να γιορτάσει μια μέρα αφιερωμένη σε ένα από τα παλαιότερα «τελετουργικά» στην ιταλική κουλτούρα.

Το απεριτίφ είναι οποιoδήποτε ξηρό, αλκοολούχο ποτό που ανοίγει την όρεξη και καταναλώνεται συνήθως πριν το φαγητό και είναι μια συνήθεια που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ, η οποία καθιερώθηκε από τον όμιλο MWW, έρχεται για να αποτίσει φόρο τιμής σε αυτό το τελετουργικό. Θα γιορτάζεται στις 26 Μαΐου και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να κατακλυστούν από το hashtag #WordAperitivoDay κάτω από φωτογραφίες και stories ου θα καλούνται να ανεβάσουν το δικό τους ιδανικό απεριτίφ. Η ημέρα θα γιορταστεί και με ένα event στο Μιλάνο, στο Ίδρυμα Feltrinelli, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ομιλίες, γευσιγνωσίες και τις δημιουργίες πολλών διάσημων σεφ και μπαρμεν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο thedrinksbussiness.

O Federico Gordini, πρόεδρος του MWW Group, αναφέρθηκε στο απεριτίφ ως κάτι περισσότερο από «ένα συμβολικό τελετουργικό του ιταλικού τρόπου ζωής» αλλά πως αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προώθησης των καλύτερων ποτών και ετικετών στον κόσμο. Το απεριτίφ αποτελεί μια παντός καιρού αγαπημένη  συνήθεια των Ιταλών, ακόμα και κατά την περίοδο των εκτεταμένων lockdown. Με την επιστροφή στην κανονικότητα και την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, οι πωλήσεις εκτός σπιτιού εκτοξεύτηκαν ξανά, καθώς μόνο το καλοκαίρι του 2021 πουλήθηκαν 170 εκατομμύρια ποτά απεριτίφ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο