Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εταιρεία πιστοποιήσεων ζητά Επιθεωρητή Βιολογικών Προϊόντων

ΑρχικήΝέαΕταιρεία πιστοποιήσεων ζητά Επιθεωρητή Βιολογικών Προϊόντων
spot_img

Για τη θέση εργασίας γίνονται δεκτά πτυχία γεωπόνου ή τεχνολόγου γεωπόνου, τεχνολόγου τροφίμων, χημικού, χημικού μηχανικού, κτηνιάτρου.

Τίτλος θέσης:

- Advertisement -

Επιθεωρητής Βιολογικών Προϊόντων (Βορείου Ελλάδος)

Μεγάλος όμιλος εταιρειών στον κλάδο των επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων, αναζητεί έναν έμπειρο Επιθεωρητή Βιολογικών Προϊόντων στην Βόρειο Ελλάδα με στόχο την διεξαγωγή επιθεωρήσεων βιολογικών προϊόντων και των εσωτερικών επιθεωρήσεων σε φακέλους πελατών.

Αρμοδιότητες: 

  • Πτυχίο γεωπόνου ή τεχνολόγου γεωπόνου, τεχνολόγου τροφίμων, χημικού, χημικού μηχανικού, κτηνιάτρου
  • Ελάχιστη διετή επαγγελματική εμπειρία συναφή με το αντικείμενο σπουδών
  • Χειρισμός Η/Υ
  • Βασική εκπαίδευση στις απαιτήσεις της βιολογικής γεωργίας


Η εταιρεία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητα εξέλιξης σε ένα ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα