Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για R&D Food Scientist

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για R&D Food Scientist
spot_img

Μεγάλη εταιρεία στον κλάδο του καφέ αναζητεί R&D Food Scientist ως μέλος της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρείας.

Ως ηγέτες στον κλάδο του καφέ, η Coffee Island δραστηριοποιείται με επιτυχία σε έξι χώρες με περισσότερα από 483 καταστήματα καφέ.

Ο ρόλος

O R&D Food Scientist ως μέλος της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρείας συμμετέχει ενεργά τόσο στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων/συνταγών, όσο και στη βελτίωση υφιστάμενων, που είναι στον τομέα ευθύνης του (τρόφιμα, σκόνες ροφημάτων, χρηστικά αντικείμενα, εξοπλισμός).

Τα καθήκοντά σου:

  • Ενεργή συμμετοχή σε διατμηματικές συναντήσεις ομάδων New product Development και συνεργασία με τμήματα που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων
  • Υλοποίηση ενεργειών που σχετίζονται με την ανάπτυξη προϊόντων, ενδεικτικά με έλεγχο προδιαγραφών Α’ Υλών και Υλικών Συσκευασίας, δημιουργία συνταγής, οργανοληπτική αξιολόγηση τελικού προϊόντος, λειτουργική αξιολόγηση τελικού προϊόντος, έκδοση/έλεγχος προδιαγραφών τελικού προϊόντος κλπ.
  • Συνεργασία με εξωτερικούς προμηθευτές και τα αντίστοιχα R&D τμήματα τους
  • Τήρηση συγκεντρωτικών report και δεικτών παρακολούθησης εργασιών τμήματος
  • Διαρκής παρακολούθηση των επιστημονικών εξελίξεων και νέων τάσεων στους βασικούς τομείς τροφίμων και ροφημάτων

Εμπειρία:

  • Τουλάχιστον 3 έτη εμπειρίας στον κλάδο των τροφίμων σε θέση R&D

Εκπαίδευση:

  • Κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ σχετικό με τρόφιμα -Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Χημικών Μηχανικών, Επιστήμης Διαιτολόγιας και Διατροφής, Τεχνολογία Τροφίμων, κ.α.
  • Μεταπτυχιακό ειδίκευσης στο χώρο των τροφίμων (επιθυμητό)

Απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες

  • Καλή γνώση αγγλικών (προφορικά και γραπτά)
  • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Καλή γνώση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετική με τρόφιμα
  • Δεξιότητες επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων
  • Οργανωτικές και ηγετικές δεξιότητες
  • Συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά
  • Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψηφίους)

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο