Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Χ. Μαυράκης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών

ΑρχικήΝέαΟ Χ. Μαυράκης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών
spot_img

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΑΟΠ.

   Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του για την τριετία 2022-2025 έχει ως εξής:

   Πρόεδρος: Χάρης Μαυράκης (Χ. Β. ΜΑΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ)

   Αντιπρόεδρος: Κώστας Ράπτης (Σ. & Η. & Α. ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΒΕΕ) 

   Γεν. Γραμματέας: Νίκος Κατσάρος (ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ)

   Έφορος: Κώστας Τσιλιλής (Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ ΑΕ)

   Μέλη: Νίκος Καλογιάννης (ΙΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ), Γιάννης Ψωμάς (ΕΠΟΜ-PERNOD RICARD HELLAS ΑΒΕΕ) και Πάνος Παπανικολάου (Π. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΑΕΒΕ). 

   Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτρης Σπέντζας (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΠΕΝΤΖΑΣ & ΣΙΑ EΕ «ΥΖΟ VETO», Γιάννης Αναστασόπουλος (I. K ANAΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ), Αναστάσιος Σύρος (ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΒΕΕ) και Νόπη Ρωμανίδου (Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ).

    Ο νέος πρόεδρος Χάρης Μαυράκης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον προηγούμενο πρόεδρο, Ν. Καλογιάννη για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική ποτοποιία και ανέφερε πως με την παραμονή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεχίσει να προσφέρει στον Σύνδεσμο την τεράστια εμπειρία του.

    Ο νέος γενικός γραμματέας, Νίκος Κατσάρος, με τη σειρά του τόνισε ότι χρειάζεται συλλογική δράση, διάλογος και συνεργασία όλων των μελών, για να μπορέσουν να διαχειριστούν τις σημαντικές και επείγουσες προκλήσεις του κλάδου.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο