Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ειδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕιδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία
spot_img

Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie στο οποίο εντοπίστηκε Listeria Monocytogenes

Σοβαρός χαρακτηρίζεται από το Ευρωπαϊκό σύστημα ειδοποίησης RASFF o κίνδυνος από την κατανάλωση του τυριού Joséphine παραγωγής Γαλλίας. Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εταιρείες Udea (Διανομέας από Ολλανδία)και ο Jay & Joy (παραγωγός Γαλλίας) ανακαλούν αμέσως το Vegan τυρί Joséphine εναλλακτική του brie. Υπάρχει υποψία για την παρουσία Listeria Monocytogenes και ως εκ τούτου το προϊόν αποσύρεται από την αγορά. Οι εταιρείες καλούν τους καταναλωτές να μην το αγοράζουν και εάν το έχουν στο σπίτι τους να μην το καταναλώσουν.

- Advertisement -

Το προϊόν έχει διανεμηθεί σε Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, και Ιρλανδία μέσω Ολλανδικού εμπόρου χοντρικής.

Αυτή η προειδοποίηση ασφαλείας ισχύει για το ακόλουθο προϊόν:
Προϊόν: oséphine εναλλακτική του brie
Μάρκα: Jay & Joy
Αριθμός παραγγελίας Udea: 33782
Barcode: 3760253220118 Ημερομηνία λήξης
: 07-08-2022

Αυτή η προειδοποίηση ισχύει μόνο για προϊόντα με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σιωπηλή απειλή για τα παιδιά η κανέλα – Ο κίνδυνος που πολλοί γονείς αγνοούν

Γιατί η κανέλα αποτελεί κίνδυνο για τα μικρά παιδιά - Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα