Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ειδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΕιδοποίηση RASFF: Listeria σε vegan τυρί από τη Γαλλία
spot_img

Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie στο οποίο εντοπίστηκε Listeria Monocytogenes

Σοβαρός χαρακτηρίζεται από το Ευρωπαϊκό σύστημα ειδοποίησης RASFF o κίνδυνος από την κατανάλωση του τυριού Joséphine παραγωγής Γαλλίας. Πρόκειται για υποκατάστατο τυριού camembert/brie. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εταιρείες Udea (Διανομέας από Ολλανδία)και ο Jay & Joy (παραγωγός Γαλλίας) ανακαλούν αμέσως το Vegan τυρί Joséphine εναλλακτική του brie. Υπάρχει υποψία για την παρουσία Listeria Monocytogenes και ως εκ τούτου το προϊόν αποσύρεται από την αγορά. Οι εταιρείες καλούν τους καταναλωτές να μην το αγοράζουν και εάν το έχουν στο σπίτι τους να μην το καταναλώσουν.

Το προϊόν έχει διανεμηθεί σε Βέλγιο, Αυστρία, Γερμανία, και Ιρλανδία μέσω Ολλανδικού εμπόρου χοντρικής.

Αυτή η προειδοποίηση ασφαλείας ισχύει για το ακόλουθο προϊόν:
Προϊόν: oséphine εναλλακτική του brie
Μάρκα: Jay & Joy
Αριθμός παραγγελίας Udea: 33782
Barcode: 3760253220118 Ημερομηνία λήξης
: 07-08-2022

Αυτή η προειδοποίηση ισχύει μόνο για προϊόντα με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.

Νέα απειλή για την ασφάλεια τροφίμων αποκαλύφθηκε από τον FΑΟ

Οι τρεις κορυφαίοι ένοχοι πίσω από ιογενείς τροφιμογενείς ασθένειες σύμφωνα με τον FAO.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα