Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων και Ποτών στη Ελλάδα: Νέες εξελίξεις και μια μεγάλη συνεργασία

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΠοιοτικός έλεγχος Τροφίμων και Ποτών στη Ελλάδα: Νέες εξελίξεις και μια μεγάλη συνεργασία
spot_img

Συνεργασία της Tesco Food Technology (TFT) με την BIO-RAD Laboratories

Η βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια με ραγδαίους ρυθμούς. Η άνοδος της τεχνολογίας και η ανάπτυξη της ανάλυσης δεδομένων έχει ευνοήσει τη δημιουργία νέων τάσεων, ενώ και οι προτιμήσεις των καταναλωτών έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μια από τις τάσεις σήμερα, είναι η σημασία που δείχνουν πλέον οι καταναλωτές στην ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που επιλέγουν. Οι εταιρείες τροφίμων που προωθούν με σύγχρονους τρόπους την ιχνηλασιμότητα και τη διαφάνεια στα προϊόντα τους, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πελατών.

Η Tesco Food Technology (TFT) εδώ και χρόνια βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις ποιοτικού ελέγχου για τις βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών.

Το 2022, η TFT ανέλαβε τη διανομή προϊόντων της BIO-RAD Laboratories για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη, κατασκευή και προώθηση μίας ευρείας γκάμας καινοτόμων προϊόντων για την έρευνα της βιοεπιστήμης και τα εφαρμοσμένα εργαστήρια για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα του περιβάλλοντος.

Άκρως πετυχημένη εταιρία στον χώρο της βιοεπιστήμης και της επιστήμης τροφίμων παγκοσμίως.

To 2021 η TFT ξεκίνησε να είναι ο αποκλειστικός διανομέας προϊόντων της BIORAD για την βιομηχανία τροφίμων, εξασφαλίζοντας όλες τις ανάγκες εργαστηριακού εξοπλισμού και αναλώσιμων στο Ποιοτικό Έλεγχο και της Διασφάλισης Ποιότητας.

H TFT με την παραπάνω συνεργασία είναι σε θέση πλέον να προσφέρει PCR kits με την τεχνολογία αυτοματοποίησης της Bio-Rad, τα θρεπτικά υποστρώματα με τους χρωμομετρικούς δείκτες και τα ορολογικά αντιδραστήρια που βοηθούν τα εργαστήρια ελέγχου να βελτιώσουν την ασφάλεια των τροφίμων και τη διαχείριση κινδύνων, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και το κόστος των μικροβιολογικών και μοριακών δοκιμών.

Mέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η TFT είναι σε θέση να υποστηρίζει τα εργαστήρια ελέγχου, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και το κόστος των μικροβιολογικών και μοριακών δοκιμών. Το καινοτόμο  iQ-Check Solution της BIORAD Laboratories βασίζεται στην τεχνολογία PCR σε πραγματικό χρόνο και παρέχει μια γρήγορη και αξιόπιστη μέθοδο ελέγχου της ασφάλειας των Τροφίμων και Ποτών. Παρέχει κατάλληλο εξοπλισμό σε Γαλακτοβιομηχανίες, Κρεατοβιομηχανίες, Τυροκομεία, Εργοστάσια Νερού, Οινοποιεία, Ζυθοποιεία και μονάδες παραγωγής Ζωοτροφών.

Η TFT, πρωτοπόρος στις εφαρμογές τεχνολογίας για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών από το 1963, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την αξιοπιστία, την υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων της, καθώς και την προσήλωση της στην τεχνολογία. Ταυτόχρονα, αναπτύσσει σταθερά το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μέσω κομβικών και εξελισσόμενων συνεργασιών, ώστε να παρέχει τις πιο καινοτόμες λύσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις της BIO-RAD στις εφαρμογές Τροφίμων και Ποτών, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 213 007 0100 ή μέσω e-mail στο cev@tft.gr

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα