Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
22.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

7 μήνες Αριστερό Εξτρέμ

ΑρχικήΑριστερό Εξτρέμ7 μήνες Αριστερό Εξτρέμ
spot_img

Αν συμφωνούσαμε σε όλα, η ζωή θα ήταν τόσο βαρετή

Η στήλη «Αριστερό Εξτρέμ» ξεκίνησε στις 24 Γενάρη και πριν από λίγες μέρες έκλεισε τους 7 μήνες. Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, περισσότεροι από 500 – κατά μέσο όρο – από εσάς, διαβάζουν κάθε μέρα την στήλη μου και σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό αλλά και για τα σχόλια που γράφετε στην σελίδα μου στο LinkedIn.

- Advertisement -

To Αριστερό Εξτρέμ δεν είναι τυχαία ονομασία. Ναι μεν, είμαι αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο και η «φυσική» μου θέση είναι στα αριστερά αλλά και μεταφορικά, το Αριστερό Εξτρέμ έχει μια αριστερή φιλοσοφία και προσέγγιση.

Ο κόσμος μας πάσχει από πολλά δεινά. Αυτά τα δεινά δεν είναι προϊόν αριστερών κυβερνήσεων αλλά το προϊόν του καπιταλισμού και συντηρητικών κυβερνήσεων. Όταν, λοιπόν, το Εξτρέμ θέλει να γράψει για πολιτικές που επηρεάζουν την διατροφή και το επιχειρείν, δεν γίνεται να μην έχει μια αριστερή και κόκκινη θεώρηση των πραγμάτων. Είμαι και Ολυμπιακός, πανάθεμά με!

Αυτά για μένα και συγγνώμη για την κατάχρηση του χρόνου σας, σήμερα. Αλλά, νομίζω μια σύντομη επεξήγηση της βιοθεωρίας μου, ίσως επεξηγεί πολλά από τα κείμενά μου.

Είμαι πάντα χαρούμενος να λαμβάνω μηνύματα και σχόλια σας, οπότε, σας παρακαλώ, συνεχίστε έτσι.

Και κάτι τελευταίο: αν συμφωνούσαμε σε όλα, η ζωή θα ήταν τόσο βαρετή. Ας χρησιμοποιήσουμε τις διαφωνίες μας για την έναρξη ενός ειλικρινούς διαλόγου και μιας ουσιαστικής ανταλλαγής απόψεων. Μόνο καλά μπορούν να βγουν από αυτά.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα