Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Giro d’ Italia” από τη La Pasteria: Ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας

ΑρχικήΝέα"Giro d’ Italia" από τη La Pasteria: Ένα ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας
spot_img

Η La Pasteria παρουσιάζει μια σειρά από νέες γευστικές επιλογές, εμπνευσμένες από διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Ένα πιάτο που σύστησαν οι Γενοβέζοι ναυτικοί στη Σικελία 10 αιώνες πριν, το αγαπημένο φαγητό των βοσκών της Ρώμης και μια συνταγή με τρούφα από τα βάθη ενός υγρού δάσους στην Ούμπρια… αυτές είναι μερικές στάσεις από το ταξίδι του “Giro d’ Italia”της La Pasteria, που μας φέρνει μοναδικές γεύσεις αλλά και εικόνες από μια χώρα με γαστρονομική παράδοση τόσο πλούσια όσο και η ίδια η ιστορία της.

Η La Pasteria, ο αγαπημένος προορισμός όλης της οικογένειας για αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις, παρουσιάζει μια σειρά από νέες γευστικές επιλογές, εμπνευσμένες από διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Οι chefs της La Pasteria μας ταξιδεύουν και μας συστήνουν συνταγές που αναδεικνύουν μια σειρά επιλεγμένων συστατικών υψηλής ποιότητας, που έρχονται απευθείας από τη γειτονική χώρα. Από το πιο κλασικό “Cacio e Pepe“, μέχρι το σισιλιάνικο rigatoni “Pesto Rosso” και την πιο ιδιαίτερη “Pancetta Regio Emilia” με μανιτάρια Πορτομπέλο και μαρμελάδα σύκου, τα νέα πιάτα της La Pasteria προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες που πρέπει να δοκιμάσετε!

Σε ένα event ειδικά σχεδιασμένο για “foodies” που οργανώθηκε στο κατάστημα του Κολωνακίου, οι executive chefs της La Pasteria, Χρήστος Τσάβεζ και Βασίλης Ψυμούλης, μοιράστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εμπνεύστηκαν το σχεδιασμό του νέου limited menu Giro d’ Italia. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις και να φωτογραφηθούν επάνω σε μια Vespa Pic Nic, το απόλυτο σύμβολο της ξενοιασιάς και του στυλ που συνοδεύει την αίσθηση ενός πραγματικού ταξιδιού στην Ιταλία.

Επισκεφθείτε ένα εστιατόριο #LaPasteria για να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία #giroditalia, ή παραγγείλτε από το lapasteria.gr για online take-away και από τις πλατφόρμες online παραγγελίας e-food & Wolt για να απολαύσετε τις νέες γεύσεις μέσω delivery.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα