Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Παραγωγής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνος Παραγωγής
spot_img

Η εταιρεία έχει έδρα τη Χαλκίδα.

Εταιρεία τροφίμων με έδρα την Χαλκίδα ζητά Τεχνολόγο τροφίμων για τη θέση του Υπεύθυνου Παραγωγής.

- Advertisement -
  • Αρμοδιότητες:
    Προγραμματισμός και έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης για την έγκαιρη παράδοση παραγγελιών.
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας εξοπλισμού.
  • Εκπαίδευση, διαχείριση και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της παραγωγής.
  • Παρακολούθηση συνθήκων επεξεργασίας και αποθήκευσης προϊόντων.
  • Τήρηση αρχείων περιοδικού ελέγχου.
  • Καταγραφή αναγκαίων υλικών για την λειτουργεία της μονάδας παραγωγής.
  • Υπεύθυνος για την αξιολόγηση, αναβάθμιση και συντήρηση γραμμών παραγωγής, για τη βελτίωση της απόδοσης.
  • Αναφορές αποτελεσμάτων παραγωγικότητας στον διευθυντή εργοστασίου.
  • Συνεργασία με τα λοιπά τμήματα της εταιρίας για τη διαχείριση των ζητημάτων παραγωγής & ποιότητας.

Προσόντα:

  • Ελάχιστη εμπειρία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση, σε βιομηχανία τροφίμων.
  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ σε σχετικό αντικείμενο.
  • Εμπειρία σε πιστοποιήσεις ISO, IFS κ.λπ.
  • Εμπειρία σε χημικές αναλύσεις πρώτης ύλης και προϊόντων.
  • Γνώσεις κώδικα τροφίμων.
  • Η γνώση Αγγλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί

Ικανότητες:
Ομαδικότητα

  • Άριστες επικοινωνιακές, και οργανωτικές.
  • Επαγγελματική υπευθυνότητα και συνέπεια.
  • Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων.
  • Συνέπεια και προσανατολισμός στο αποτελέσμα.
  • Αποδεδειγμένη ικανότητα χειρισμού πολλαπλών έργων ταυτόχρονα, με προσοχή στη λεπτομέρεια.
  • Ισχυρές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα