Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

LOCHES: Ελληνική μπύρα με γεύση κάστανο!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςLOCHES: Ελληνική μπύρα με γεύση κάστανο!
spot_img

Συνεργασία της Ζυθοποιίας Πηνειού και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας

Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού, στην περιοχή της Λάρισας μια ξεχωριστή και μοναδική στον κόσμο μπύρα. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας και της Ζυθοποιίας Πηνειού που μετά από μήνες ερευνών και συνεργασίας δημιούργησαν μπύρα με γεύση κάστανο.

Η μπύρα θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα ονομάζεται LOCHES συνδυασμός των λέξεων LO -της εμβληματικής για την εταιρεία μπύρας LOLA- και της αγγλικής λέξης για το κάστανο chestnut.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού 7ο χλμ Επ. Οδού, Λαρισας – Συκουρίου εγκαινιάζοντας  μια νέα εποχή τόσο για τον κόσμο της μπύρας, όσο και για το εμβληματικό προϊόν της Μελιβοίας το κάστανο το οποίο αναμένεται να γίνει προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας, Βαγγέλη Κρανιώτη το κάστανο δίνει στη μπύρα ξεχωριστό άρωμα και δυνατό αφρό, ενώ για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκε και μέλι καστανιάς.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο