Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

LOCHES: Ελληνική μπύρα με γεύση κάστανο!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςLOCHES: Ελληνική μπύρα με γεύση κάστανο!
spot_img

Συνεργασία της Ζυθοποιίας Πηνειού και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας

Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού, στην περιοχή της Λάρισας μια ξεχωριστή και μοναδική στον κόσμο μπύρα. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας και της Ζυθοποιίας Πηνειού που μετά από μήνες ερευνών και συνεργασίας δημιούργησαν μπύρα με γεύση κάστανο.

Η μπύρα θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και θα ονομάζεται LOCHES συνδυασμός των λέξεων LO -της εμβληματικής για την εταιρεία μπύρας LOLA- και της αγγλικής λέξης για το κάστανο chestnut.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού 7ο χλμ Επ. Οδού, Λαρισας – Συκουρίου εγκαινιάζοντας  μια νέα εποχή τόσο για τον κόσμο της μπύρας, όσο και για το εμβληματικό προϊόν της Μελιβοίας το κάστανο το οποίο αναμένεται να γίνει προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας, Βαγγέλη Κρανιώτη το κάστανο δίνει στη μπύρα ξεχωριστό άρωμα και δυνατό αφρό, ενώ για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκε και μέλι καστανιάς.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα