Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Heinz αναζητά τον άντρα που επιβίωσε τρώγοντας μόνο κέτσαπ για 24 μέρες σε ακυβέρνητο σκάφος

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Heinz αναζητά τον άντρα που επιβίωσε τρώγοντας μόνο κέτσαπ για 24 μέρες σε ακυβέρνητο σκάφος
spot_img

Διαδικτυακή αναζήτηση του 47χρονου από τη Heinz για να του χαρίσει καινούργιο σκάφος!

Ένας άνδρας που επέζησε σχεδόν ένα μήνα σε σκάφος στη θάλασσα μόνο με κέτσαπ, μπαχαρικά και νερό της βροχής, κέντρισε το ενδιαφέρον της Heinz και προέβη σε διαδικτυακή αναζήτησή του. Η εταιρία στην ανάρτηση της στο Instagram, απευθύνεται σε όποιον γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται ο άνδρας και μπορεί να την φέρει σε επαφή μαζί του, θέλοντας να γιορτάσει την ασφαλή επιστροφή του και να του αγοράσει καινούριο σκάφος.

   Ο 47χρονος Έλβις Φρανσουά με καταγωγή από την Κοινοπολιτεία της Δομινίκας, αφού πέρασε 24 μέρες χαμένος στα νερά της καραϊβικής, διασώθηκε από το ναυτικό της Κολομβίας. O άνδρας σχημάτισε ένα μήνυμα βοήθειας στο σκάφος του, το οποίο εντόπισαν υπάλληλοι διερχόμενου αεροπλάνου και ειδοποίησαν τις αρχές, σύμφωνα με το Black Enterprise.

   Ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ρεύματα τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ πραγματοποιούσε επισκευές στο σκάφος του κοντά στο St. Martin, όπου για 24 μέρες πάλευε να επιβιώσει. Επειδή είχε ανέβει στο σκάφος του μόνο για εργασίες δεν υπήρχαν προμήθειες παρά μόνο μπαχαρικά και κέτσαπ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επειδή δεν διέθετε πόσιμο νερό στο σκάφος, μάζευε το νερό της βροχής σε ένα πανί για να το πίνει.

   Αφού η ιστορία είχε αίσιο τέλος και ο Φρανσουά κατάφερε να επιβιώσει, η Heinz αναζητά αυτό τον άνδρα “the ketchup boatguy” όπως τον αναφέρει, προκειμένου να του χαρίσει ένα ολοκαίνουριο σκάφος. “Σε όποιον βρει αυτό το μήνυμα, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εντοπίσουμε έναν καταπληκτικό άνδρα με μια εκπληκτική ιστορία. Μπορεί να θυμάστε τον Έλβις Φρανσουά ως τον γενναίο ναύτη που επέζησε μόνο με κέτσαπ και μπαχαρικά ενώ βρισκόταν στη θάλασσα για 24 ημέρες”, αναφέρει στην ανάρτηση η εταιρία.

   Η Heinz, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του blackenterprise.com, υποστηρίζει πως προσέγγισε την κυβέρνηση της Δομίνικας καθώς και το Ναυτικό της Κολομβίας, αλλά κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν ο άνδρας. Ελπίζουν να δώσουν στον Φρανσουά ένα “νέο υπερσύγχρονο σκάφος, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με πλήρη τεχνολογία πλοήγησης για να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον”, είπαν στο CBS News.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα