ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ Heinz αναζητά τον άντρα που επιβίωσε τρώγοντας μόνο κέτσαπ για 24...

Η Heinz αναζητά τον άντρα που επιβίωσε τρώγοντας μόνο κέτσαπ για 24 μέρες σε ακυβέρνητο σκάφος

2 λεπτά ανάγνωσης

Διαδικτυακή αναζήτηση του 47χρονου από τη Heinz για να του χαρίσει καινούργιο σκάφος!

Ένας άνδρας που επέζησε σχεδόν ένα μήνα σε σκάφος στη θάλασσα μόνο με κέτσαπ, μπαχαρικά και νερό της βροχής, κέντρισε το ενδιαφέρον της Heinz και προέβη σε διαδικτυακή αναζήτησή του. Η εταιρία στην ανάρτηση της στο Instagram, απευθύνεται σε όποιον γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται ο άνδρας και μπορεί να την φέρει σε επαφή μαζί του, θέλοντας να γιορτάσει την ασφαλή επιστροφή του και να του αγοράσει καινούριο σκάφος.

- Advertisement -

   Ο 47χρονος Έλβις Φρανσουά με καταγωγή από την Κοινοπολιτεία της Δομινίκας, αφού πέρασε 24 μέρες χαμένος στα νερά της καραϊβικής, διασώθηκε από το ναυτικό της Κολομβίας. O άνδρας σχημάτισε ένα μήνυμα βοήθειας στο σκάφος του, το οποίο εντόπισαν υπάλληλοι διερχόμενου αεροπλάνου και ειδοποίησαν τις αρχές, σύμφωνα με το Black Enterprise.

   Ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ρεύματα τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ πραγματοποιούσε επισκευές στο σκάφος του κοντά στο St. Martin, όπου για 24 μέρες πάλευε να επιβιώσει. Επειδή είχε ανέβει στο σκάφος του μόνο για εργασίες δεν υπήρχαν προμήθειες παρά μόνο μπαχαρικά και κέτσαπ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επειδή δεν διέθετε πόσιμο νερό στο σκάφος, μάζευε το νερό της βροχής σε ένα πανί για να το πίνει.

- Advertisement -

   Αφού η ιστορία είχε αίσιο τέλος και ο Φρανσουά κατάφερε να επιβιώσει, η Heinz αναζητά αυτό τον άνδρα “the ketchup boatguy” όπως τον αναφέρει, προκειμένου να του χαρίσει ένα ολοκαίνουριο σκάφος. “Σε όποιον βρει αυτό το μήνυμα, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εντοπίσουμε έναν καταπληκτικό άνδρα με μια εκπληκτική ιστορία. Μπορεί να θυμάστε τον Έλβις Φρανσουά ως τον γενναίο ναύτη που επέζησε μόνο με κέτσαπ και μπαχαρικά ενώ βρισκόταν στη θάλασσα για 24 ημέρες”, αναφέρει στην ανάρτηση η εταιρία.

   Η Heinz, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του blackenterprise.com, υποστηρίζει πως προσέγγισε την κυβέρνηση της Δομίνικας καθώς και το Ναυτικό της Κολομβίας, αλλά κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν ο άνδρας. Ελπίζουν να δώσουν στον Φρανσουά ένα “νέο υπερσύγχρονο σκάφος, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με πλήρη τεχνολογία πλοήγησης για να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον”, είπαν στο CBS News.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Απίστευτο περιστατικό: Μεγάλο σουπερμάρκετ διέθεσε ξανά παρτίδες γάλακτος που είχαν ανακληθεί τον Φεβρουάριο λόγω τοξίνης – Φωτογραφίες

Οκτώ μήνες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό για τη σερεουλίδη, ανακληθείσες παρτίδες Aptamil και Milumil διατέθηκαν ξανά στη Γερμανία.

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων