Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Δύο νεκροί από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος στην Αργεντινή

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΔιεθνή: Δύο νεκροί από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος στην Αργεντινή
spot_img

Σαλμονέλα και Shigella εντοπίστηκαν στα θανατηφόρα περιστατικά.

Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στην πόλη  Berazategui της Αργεντινής δύο εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους μετά από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος. Σύμφωνα με τις αρχές σαλμονέλα και Shigella εντοπίστηκαν στα θανατηφόρα περιστατικά. Τα δύο θύματα ήταν ηλικίας 48 και 36 ετών ενώ όλοι είχαν καταναλώσει κρέας που αγόρασαν από ένα κρεοπωλείο. Ωστόσο, ο έλεγχος των κατασχεθέντων προϊόντων του κρεοπωλείου, ήταν αρνητικός για Salmonella, E. coli και Shigella. Τις πληροφορίες δημοσιεύει το food Safety news.

Μεταφορά κατεψυγμένων χωρίς ψυγείο!

Οι αρχές εντόπισαν  ένα φορτηγό χωρίς ψυγείο που μετέφερε 400 φρέσκα λουκάνικα, 20 κιλά  ψάρια και δοχεία γαλακτοκομικών προϊόντων, χωρίς υγειονομική πιστοποίηση και παραβίαση της αλυσίδας ψύξης. Επίσης, οι αρχές σταμάτησαν την πώληση 900 κιλών κρέατος που μεταφέρθηκε με άλλο φορτηγό χωρίς εξοπλισμό ψύξης. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο