Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Δύο νεκροί από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος στην Αργεντινή

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΔιεθνή: Δύο νεκροί από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος στην Αργεντινή
spot_img

Σαλμονέλα και Shigella εντοπίστηκαν στα θανατηφόρα περιστατικά.

Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στην πόλη  Berazategui της Αργεντινής δύο εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους μετά από κατανάλωση μολυσμένου κρέατος. Σύμφωνα με τις αρχές σαλμονέλα και Shigella εντοπίστηκαν στα θανατηφόρα περιστατικά. Τα δύο θύματα ήταν ηλικίας 48 και 36 ετών ενώ όλοι είχαν καταναλώσει κρέας που αγόρασαν από ένα κρεοπωλείο. Ωστόσο, ο έλεγχος των κατασχεθέντων προϊόντων του κρεοπωλείου, ήταν αρνητικός για Salmonella, E. coli και Shigella. Τις πληροφορίες δημοσιεύει το food Safety news.

Μεταφορά κατεψυγμένων χωρίς ψυγείο!

Οι αρχές εντόπισαν  ένα φορτηγό χωρίς ψυγείο που μετέφερε 400 φρέσκα λουκάνικα, 20 κιλά  ψάρια και δοχεία γαλακτοκομικών προϊόντων, χωρίς υγειονομική πιστοποίηση και παραβίαση της αλυσίδας ψύξης. Επίσης, οι αρχές σταμάτησαν την πώληση 900 κιλών κρέατος που μεταφέρθηκε με άλλο φορτηγό χωρίς εξοπλισμό ψύξης. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα