Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πασχαλινά αυγά από… τυρί; Κι όμως…

ΑρχικήΝέαΠασχαλινά αυγά από... τυρί; Κι όμως...
spot_img

Τα σουπερμάρκετ Morrissons ξεφεύγουν από την παράδοση της σοκολάτας, κυκλοφορώντας Πασχαλινά αυγά από τυρί!

Πασχαλινά αυγά από…τυρί προσφέρει φέτος το Πάσχα η Morrissons, σε μια προσπάθεια να πρωτοτυπήσει από τη σοκολατένια συνήθεια.

- Advertisement -

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αποκάλυψε δύο νέα πασχαλινά αυγά φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από τυρί που κυκλοφορούν στα καταστήματά της. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δελεαστικές επιλογές: ένα αυγό με τυρί Lancashire και Cheddar ή ένα άλλο αυγό με μαλακό τυρί Stratford Blue, αμφότερες χειροποίητες σε αγροκτήματα που συνεργάζονται με την αλυσίδα.

Τα τυρένια πασχαλινά αυγά κοστίζουν 5 λίρες και είναι διαθέσιμα τόσο στα καταστήματα όσο και σ στο διαδίκτυο.

Μπορεί αυτά τα νέα να είναι ιδιαίτερα καλά για τους λάτρεις του τυριού, αλλά τι έχει να πει η κοινή γνώμη για αυτό; Κάποιοι χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία καλή ιδέα, ειδικά για όσους είναι αλλεργικοί στη σοκολάτα. Αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια γνώμη: “Μην τολμήσετε ποτέ να μου δώσετε τυρί αντί για σοκολάτα”, έγραψε με φανερή αποδοκιμασία ένας χρήστης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σιωπηλή απειλή για τα παιδιά η κανέλα – Ο κίνδυνος που πολλοί γονείς αγνοούν

Γιατί η κανέλα αποτελεί κίνδυνο για τα μικρά παιδιά - Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα