Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πασχαλινά αυγά από… τυρί; Κι όμως…

ΑρχικήΝέαΠασχαλινά αυγά από... τυρί; Κι όμως...
spot_img

Τα σουπερμάρκετ Morrissons ξεφεύγουν από την παράδοση της σοκολάτας, κυκλοφορώντας Πασχαλινά αυγά από τυρί!

Πασχαλινά αυγά από…τυρί προσφέρει φέτος το Πάσχα η Morrissons, σε μια προσπάθεια να πρωτοτυπήσει από τη σοκολατένια συνήθεια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αποκάλυψε δύο νέα πασχαλινά αυγά φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από τυρί που κυκλοφορούν στα καταστήματά της. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δελεαστικές επιλογές: ένα αυγό με τυρί Lancashire και Cheddar ή ένα άλλο αυγό με μαλακό τυρί Stratford Blue, αμφότερες χειροποίητες σε αγροκτήματα που συνεργάζονται με την αλυσίδα.

Τα τυρένια πασχαλινά αυγά κοστίζουν 5 λίρες και είναι διαθέσιμα τόσο στα καταστήματα όσο και σ στο διαδίκτυο.

Μπορεί αυτά τα νέα να είναι ιδιαίτερα καλά για τους λάτρεις του τυριού, αλλά τι έχει να πει η κοινή γνώμη για αυτό; Κάποιοι χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία καλή ιδέα, ειδικά για όσους είναι αλλεργικοί στη σοκολάτα. Αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια γνώμη: “Μην τολμήσετε ποτέ να μου δώσετε τυρί αντί για σοκολάτα”, έγραψε με φανερή αποδοκιμασία ένας χρήστης.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα