Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στη Λάρισα, στις 4 Ιουνίου, το Συνέδριο της ΠΟΚΚ

ΑρχικήΝέαΣτη Λάρισα, στις 4 Ιουνίου, το Συνέδριο της ΠΟΚΚ
spot_img

Στο επίκεντρο τα ζωικά υποπροϊόντα, η ΕΔΟΤΟΚΚ και η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου του κλάδου.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το 41ο τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο φιλοξενείται από την Συντεχνία Κρεοπωλών Λάρισας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ν. Λάρισας.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο είναι τα ζωικά υποπροϊόντα, η ΕΔΟΤΟΚΚ, η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου στο σύγχρονου κρεοπωλείου, μια πρόταση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Βορείου Ελλάδος για την προμήθεια POS, η μη εφαρμογή του εθνικού ωραρίου για τα κρεοπωλεία, η λαθροσφαγή και λαθρομεταφορά και οι αρνητικές επιπτώσεις στον κλάδο από τις παράνομες διακινήσεις.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο