Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έκθεση βιολογικών προϊόντων στην 21η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

ΑρχικήΝέαΈκθεση βιολογικών προϊόντων στην 21η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας
spot_img

Έως τις 4 Ιουνίου στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Έκθεση βιολογικών προϊόντων, δράσεις για παιδιά, εργαστήρια, σεμινάρια και ομιλίες, μαγειρέματα, έκθεση φωτογραφίας, συναυλίες και πολλά ακόμη δρώμενα για το περιβάλλον περιλαμβάνει η 21η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που αρχίζει σήμερα στο πάρκο Ν.Ελβετίας (περιοχή Χαριλάου).

Στη Γιορτή συμμετέχουν μικροί παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες, από όλη την Ελλάδα, τράπεζες σπόρων, ΚΟΙΝΣΕΠ, επιστημονικοί φορείς, οικολογικές -περιβαλλοντολογικές ομάδες, ΜΚΟ, καλλιτεχνικές ομάδες και άλλες συλλογικότητες της πόλης.

Σημειώνεται ότι η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν 30 χρόνια και ταξιδεύει κάθε χρόνο σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος με βασική αρχή τη διάδοση της γνώσης μέσα από εργαστήρια και σεμινάρια.

Η 21η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας θα διαρκέσει έως τις 4 Ιουνίου με ώρες λειτουργίας 10.00- 23.00.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα