Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύεται με Crystal Taste Award!

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΤο Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύεται με Crystal Taste Award!
spot_img

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες.

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες. Διεθνώς καταξιωμένοι Σεφ και Σομελιέ αξιολογούν με  τυφλές δοκιμές προϊόντα από όλο τον κόσμο για τη γεύση τους. Ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές, αξιολογήθηκαν και ξεχώρισαν 4 προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη, τα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικά Βραβεία για την Ανώτερη Γεύση τους.

Πρωταγωνιστής στα φετινά βραβεία ήταν το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, το οποίο βραβεύτηκε με Crystal Taste Award σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, αφού είναι το 1ο ελληνικό Κεφίρ που λαμβάνει βραβείο Crystal από τη Φάρμα Κουκάκη! Για 3 συνεχόμενες χρονιές, το Κεφίρ με Φράουλα, Βύσσινο και Σμέουρο της Φάρμα Κουκάκη αριστεύει με κορυφαία βαθμολογία 3 αστεριών.

Το προϊόν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην αγορά για τη γεύση και την ποιότητά του, ενώ κατέχει κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η κατάκτηση του Crystal Taste Award, ενός από τα σημαντικότερα Βραβεία Γεύσης, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για ένα ελληνικό προϊόν που πωλείται σε πάνω από 22 αγορές παγκοσμίως.

Εκτός από το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, διακρίθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες και τα παρακάτω προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη:

  • Κεφίρ à Superior Taste Award με 3 αστέρια, για 2η συνεχόμενη χρονιά
  • Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά à Superior Taste Award με 3 αστέρια
  • Γιαούρτι Στραγγιστό 2% λιπαρά à Superior Taste Award με 2 αστέρια

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη μετρούν περισσότερες από 30 βραβεύσεις και 60 αστέρια στα Superior Taste Awards, γεγονός που, όπως αναφέρει η Εταιρία, αποτελεί τιμητική διάκριση, αφού λειτουργεί ως επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων της να διατηρούν αναλλοίωτη την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των προϊόντων, αλλά και να διασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές στην παραγωγική διαδικασία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη ακρυλαμιδίου.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα