Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιταλία: Πτώση 25.000 κεφαλιών παρμεζάνας προκαλεί το θάνατο ιδιοκτήτη τυροκομείου

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙταλία: Πτώση 25.000 κεφαλιών παρμεζάνας προκαλεί το θάνατο ιδιοκτήτη τυροκομείου
spot_img

Ο λόγος για την κατάρρευση των ραφιών στο τυροκομείο παραμένει άγνωστος.

Μια τραγωδία έλαβε χώρα σε τυροκομείο στη Romano di Lombardia, στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, όπου ο ιδιοκτήτης έχασε τη ζωή του από ένα αναπάντεχο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, τα ράφια κατέρρευσαν στο τυροκομείο, με αποτέλεσμα 25.000 κεφάλια παρμεζάνας Grana Padano να πέσουν και να καταπλακώσουν τον 75χρονο ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα από τα ράφια με τα τυριά υποχώρησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και προκάλεσε ένα ντόμινο, με αποτέλεσμα να πέσουν όλα τα κεφάλια παρμεζάνας πάνω στον Τζάκομο Τσιαπαρίνι. 

Η έρευνα για τον εντοπισμό του 75χρονου κράτησε λίγες ώρες, αφού οι διασώστες έπρεπε να αφαιρέσουν όλα τα τυριά, ενώ από τις πρώτες στιγμές θεωρήθηκε απίθανο από τους διασώστες να βγει ζωντανός. Επί του παρόντος γίνεται έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης, που πιθανώς πρόκειται για αστοχία του συστήματος που κινεί τους τροχούς στο τυροκομείο.

Πηγή: skai.gr 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα