Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: “Καινοτόμες εξελίξεις στις Βιοεπιστήμες και στη Διατροφή: Στροφή στο αύριο”

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔιαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: "Καινοτόμες εξελίξεις στις Βιοεπιστήμες και στη Διατροφή: Στροφή στο αύριο"
spot_img

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του New York College με την επιστημονική υποστήριξη των τμημάτων Βιοιατρικών Επιστημών και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

αύριο Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

  • Η Δύναμη της Φαρμακογενετικής στην Κλινική Πρακτική: Ένα Ταξίδι στην Εξατομικευμένη Ιατρική”, Πάρις Ρόιδος, PhD, MSc, Μοριακός Βιολόγος‒Γενετιστής, CEO & Επιστημονικός Υπεύθυνος στην Εταιρεία DNA Therapeutics.
  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) ως Σύμμαχος του Μέλλοντος στις Βιοεπιστήμες”, Αχιλλέας Παπαθεοδώρου PhD, M.Med.Sc., Senior Kλινικός Eμβρυολόγος, Διευθυντής Εργαστηρίων στην Κλινική Embryolab.
  • Οι Μικροοργανισμοί ως «Εργοστάσια» για την Αειφόρο Παραγωγή Βιοτεχνολογικών Προϊόντων”, Ευγενία Παπαδάκη, PostDoc, PhD, MSc, Χημικός‒Βιοτεχνολόγος, Επικεφαλής Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του New York College Θεσσαλονίκης. 
  • Καινοτόμος Ολιστική Προσέγγιση Συνδυασμού Τροφής και Υγείας: Από το Έδαφος στον Ανθρώπινο Οργανισμό”, Βάσω Γιατσίδου, MSc, Γεωπόνος, Ιδρύτρια της Υπηρεσίας Υγείας και Ευεξίας Mindful Eating Hellas.
  • Νέες Εξελίξεις και Εργαλεία στη Διαχείριση του Διαβήτη Τύπου 2”, Σπύρος Ζαρογιάννης, PhD(c), M.Med.Sci, Κλινικός Διαιτολόγος‒Διατροφολόγος, Ειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. 
  • Ενσυνείδητη Διατροφή”, Κωνσταντίνος Ζερβός, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc με ειδίκευση στο mindful eating και την προαγωγή υγείας. Δημιουργός τους προγράμματος ΕΑΤΤ: Γευματίζω Ενσυνείδητα.
  • Συμβουλές για το Χτίσιμο Νεοφυών Επιχειρήσεων (StartUps) στους Τομείς της Υγείας και της Διατροφής”, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, MSc, Διαιτολόγος‒Διατροφολόγος, Επικεφαλής Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του New York College Αθήνας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ | θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω Youtube στο κανάλι του New York College: @nycath

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.

Δηλητηριάσεις μαθητών στη Λαμία: Ξεκίνησε ο έλεγχος στην εταιρεία των σχολικών γευμάτων

Δείγματα του φαγητού που κατανάλωσαν τα παιδιά βρίσκονται ήδη στα εργαστήρια αναλύσεων για να εντοπιστεί η αιτία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα