Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
24.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: “Καινοτόμες εξελίξεις στις Βιοεπιστήμες και στη Διατροφή: Στροφή στο αύριο”

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔιαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: "Καινοτόμες εξελίξεις στις Βιοεπιστήμες και στη Διατροφή: Στροφή στο αύριο"
spot_img

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του New York College με την επιστημονική υποστήριξη των τμημάτων Βιοιατρικών Επιστημών και Διαιτολογίας – Διατροφολογίας, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

αύριο Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

  • Η Δύναμη της Φαρμακογενετικής στην Κλινική Πρακτική: Ένα Ταξίδι στην Εξατομικευμένη Ιατρική”, Πάρις Ρόιδος, PhD, MSc, Μοριακός Βιολόγος‒Γενετιστής, CEO & Επιστημονικός Υπεύθυνος στην Εταιρεία DNA Therapeutics.
  • Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) ως Σύμμαχος του Μέλλοντος στις Βιοεπιστήμες”, Αχιλλέας Παπαθεοδώρου PhD, M.Med.Sc., Senior Kλινικός Eμβρυολόγος, Διευθυντής Εργαστηρίων στην Κλινική Embryolab.
  • Οι Μικροοργανισμοί ως «Εργοστάσια» για την Αειφόρο Παραγωγή Βιοτεχνολογικών Προϊόντων”, Ευγενία Παπαδάκη, PostDoc, PhD, MSc, Χημικός‒Βιοτεχνολόγος, Επικεφαλής Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του New York College Θεσσαλονίκης. 
  • Καινοτόμος Ολιστική Προσέγγιση Συνδυασμού Τροφής και Υγείας: Από το Έδαφος στον Ανθρώπινο Οργανισμό”, Βάσω Γιατσίδου, MSc, Γεωπόνος, Ιδρύτρια της Υπηρεσίας Υγείας και Ευεξίας Mindful Eating Hellas.
  • Νέες Εξελίξεις και Εργαλεία στη Διαχείριση του Διαβήτη Τύπου 2”, Σπύρος Ζαρογιάννης, PhD(c), M.Med.Sci, Κλινικός Διαιτολόγος‒Διατροφολόγος, Ειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη. 
  • Ενσυνείδητη Διατροφή”, Κωνσταντίνος Ζερβός, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc με ειδίκευση στο mindful eating και την προαγωγή υγείας. Δημιουργός τους προγράμματος ΕΑΤΤ: Γευματίζω Ενσυνείδητα.
  • Συμβουλές για το Χτίσιμο Νεοφυών Επιχειρήσεων (StartUps) στους Τομείς της Υγείας και της Διατροφής”, Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, MSc, Διαιτολόγος‒Διατροφολόγος, Επικεφαλής Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών και Τμήματος Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του New York College Αθήνας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ | θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Τη συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω Youtube στο κανάλι του New York College: @nycath

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασπαρτάμη: Οι καταναλωτές επιμένουν στην Coke διαίτης – Αυξήθηκε η κατανάλωση!

Οι καταναλωτές παραμένουν ασυγκίνητοι στην κατάταξη της ασπαρτάμης ως «πιθανώς καρκινογόνα».

Mη σκόπιμα προστιθέμενες ουσίες (NIAS) άνω του ορίου σε συσκευασίες παιδικών τροφίμων!

Τα NIAS δεν περιλαμβάνονται σε κανέναν κανονισμό για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Τι είναι τα νοοτροπικά

Ποιες κατηγορίες υπάρχουν - Τι προτείνουν οι ειδικοί.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα