Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΔΩΔΩΝΗ Συμμετέχει στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023 με την αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΔΩΔΩΝΗ Συμμετέχει στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023 με την αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ
spot_img

Η ΔΩΔΩΝΗ, πρωταγωνίστησε με την εκλεκτή και πολυβραβευμένη Φέτα ΠΟΠ ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού.

Η ΔΩΔΩΝΗ, για 3η συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε χορηγό στην υψηλού κύρους τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι», η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν και μαγείρεψαν οι 11 πιο επιδραστικοί σεφ στην Ελλάδα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω ψηφοφορίας που διοργάνωσε το Αθηνόραμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 σεφ εγνωσμένων ικανοτήτων και κύρους.

Η ΔΩΔΩΝΗ, πρωταγωνίστησε με την εκλεκτή και πολυβραβευμένη Φέτα ΠΟΠ ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού. Το πάντρεμα της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ με τη γαστρονομική τεχνογνωσία των καταξιωμένων σεφ δημιούργησε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που αιχμαλώτισε τις αισθήσεις όλων των παρευρισκόμενων.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίξαμε για άλλη μια χρονιά την τελετή απονομής των βραβείων. Φέτος,  η συνεργασία μας απέκτησε ιδιαίτερη σημασία καθώς επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη της εξαιρετικής γεύσης της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ. Το “πάντρεμα” της φέτας μας με όλες τις δημιουργίες του μενού ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής μας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στη διατήρηση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Ελλάδας, αγκαλιάζοντας παράλληλα την καινοτομία. Πιστεύουμε στη δύναμη των συστατικών υψηλής ποιότητας για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης!»

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα