Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
33.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Περί τυριών, ελαιόλαδου και… Πανεπιστημίων

ΑρχικήΝέαΠερί τυριών, ελαιόλαδου και... Πανεπιστημίων
spot_img

Στην Ιρλανδία φίλοι μου… στην Ιρλανδία!

Την περασμένη Παρασκευή είχα την τιμή και την χαρά να συνομιλήσω on air στον Real FM (το αληθινό ραδιόφωνο) με την κ. Ελισάβετα Σαλαμάρα και τον κ. Γιώργο Ψάλτη σχετικά με τις τιμές των τυριών και του ελαιόλαδου σε Ιρλανδία και Ελλάδα αλλά και για Ιρλανδικά Πανεπιστήμια. Εδώ, μπορείτε να ακούσετε την συνομιλία μας, αναμένοντας τα σχόλιά σας.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πως μια πληγή στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση

Η μικροχλωρίδα του δέρματος και το περιβάλλον μολύνει τις πληγές, αναπτύσσονται αποικίες παθογόνων μικροοργανισμών και μολύνονται τα τρόφιμα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα