Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
10.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δημοφιλής σεφ πεθαίνει από αλλεργική αντίδραση!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΔημοφιλής σεφ πεθαίνει από αλλεργική αντίδραση!
spot_img

Πολύ γνωστός στο κοινό των ΗΠΑ καθώς συμμετείχε σε reality και διαγωνισμούς, ενώ έχει γράψει και πολλά βιβλία μαγειρικής.

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών, ο δημοφιλής στις ΗΠΑ σεφ Michael Chiarello ιδιοκτήτης Ιταλικών εστιατορίων, ο οποίος σύμφωνα με το associated press έχει κερδίσει βραβείο Emmy ως ο  καλύτερος οικοδεσπότης για το “Easy Entertaining With Michael Chiarello” και εμφανίστηκε στα Bravo’s “Top Chef” και “Top Chef Masters”.

Ο Chiarello που είναι και συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής και έχει 4 παιδιά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Queen of the Valley Medical Center στη Νάπα λόγω αλλεργικής αντίδρασης που οδήγησε σε αναφυλακτικό σοκ, σύμφωνα με συνεργάτες του. Ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία για την αλλεργική αντίδραση την περασμένη εβδομάδα. Λεπτομέρειες για το πώς εμφάνισε την αλλεργική αντίδραση έχουν δημοσιοποιηθεί.

Το 1985, το Food & Wine Magazine ανακήρυξε τον Chiarello Chef of the Year και το 1995, έλαβε το Βραβείο Chef of the Year του Culinary Institute of America. Το 2011, συμμετείχε στον διαγωνισμό «Next Iron Chef» του Food Network, «Supermarket Superstar» στο Lifetime και ήταν κριτής στο «Chopped». Αναδείχθηκε σεφ της χρονιάς από το περιοδικό Esquire για το 2013. Ο Chiarello ήταν ιδιοκτήτης ενός οινοποιείου που ονομάζεται Chiarello Family Vineyards, που βρίσκεται στο Yountville, CA . Ήταν ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου τάπας με το όνομα Coqueta και ενός ιταλικού εστιατορίου με το όνομα Bottega και έχει τοποθεσίες στην κοιλάδα Νάπα της Καλιφόρνια και στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο