Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΗΠΑ: Αύξηση πάνω από 30% στην επισιτιστική ανασφάλεια το 2022!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗΠΑ: Αύξηση πάνω από 30% στην επισιτιστική ανασφάλεια το 2022!
spot_img

44 εκατομμύρια Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων 13 εκατομμυρίων παιδιών, αντιμετώπισαν επισιτιστική ανασφάλεια το 2022.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του USDA, η επισιτιστική ασφάλεια των νοικοκυριών στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2022 αυξήθηκε σε εθνικό επίπεδο κατά 31% για όλα τα άτομα και 44% μεταξύ των παιδιών. Ως αποτέλεσμα, 44 εκατομμύρια Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων 13 εκατομμυρίων παιδιών, αντιμετώπισαν επισιτιστική ανασφάλεια το 2022. Αυτές οι μεγάλες αυξήσεις σε άτομα με επισιτιστική ανασφάλεια επιβεβαιώνουν αυτό που η Atlanta Community Food Bank , ηγέτης στον αγώνα κατά της πείνας, έχει βιώσει από πρώτο χέρι στο δίκτυό δωρεάν διανομής τροφίμων.

«Τα νέα από το USDA είναι αποθαρρυντικά. Ένας στους επτά γείτονές μας και ένα στα πέντε παιδιά μας αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια», δήλωσε ο Kyle Waide , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Atlanta Community Food Bank. «Βλέπουμε αυτή την αυξημένη ζήτηση σε όλη τη βόρεια Georgia. Εξυπηρετούμε αριθμούς ρεκόρ γειτόνων σε όλο το δίκτυό μας, με τις επισκέψεις των γειτόνων να αυξάνονται περισσότερο από 40% σε σύγκριση με τις αρχές του 2022. Αυτός ο μήνας θα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μήνας διανομής τροφίμων στην ιστορία μας, δεύτερος μόνο από τον Οκτώβριο του 2020, που έγινε κατά την κορύφωση της οικονομικής κρίσης που δημιουργήθηκε από την πανδημία».

Στις ΗΠΑ, σχεδόν 4 στους 10 ανθρώπους λένε ότι δεν έχουν αρκετά μετρητά για να καλύψουν μια έκτακτη ανάγκη των 400 $ και ότι το να χάσουν ένα μισθό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος της διατροφής και των οικιακών εξόδων χωρίς να χρεωθούν.

Επιπλέον, οι τράπεζες τροφίμων αντιμετωπίζουν κρίση εφοδιασμού τροφίμων. Πολλοί ήδη αγωνίζονται να ανταποκριθούν σε συνεχείς και αυξημένες ανάγκες σε κοινότητες σε όλη τη χώρα, ενώ αισθάνονται τις σύνθετες επιπτώσεις των συνεχιζόμενων διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας και του αυξημένου κόστους τροφίμων και μεταφοράς».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο