Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H IKEA κυκλοφόρησε κεφτεδάκι σε μέγεθος ολόκληρης γαλοπούλας!

ΑρχικήΝέαmarketingH IKEA κυκλοφόρησε κεφτεδάκι σε μέγεθος ολόκληρης γαλοπούλας!
spot_img

Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

H σκανδιναβική αλυσίδα επίπλων που έχει γίνει γνωστή και για τα κεφτεδάκια της δημοσίευσε στο Instagram το νέο κεφτεδάκι με μέγεθος γαλοπούλας!  “Είναι μεγάλο. Είναι νόστιμο. Είναι ένα σωστό Χριστουγεννιάτικο σόου. Σας παρουσιάζουμε το ΙΚΕΑ Κεφτέ σε μέγεθος γαλοπούλας”, έγραφε η ανάρτηση στο Instagram.

Ο πελώριος κεφτές θα μπορούσε να αντικαταστήσει άνετα τη γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το κεφτεδάκι πωλείται συσκευασμένο σε λεπτή συσκευασία σε κουτί, για να ψήνεται εύκολα στο φούρνο. Επιπρόσθετα, τα signature spreads – μαρμελάδα lingonberry και κρεμώδης σάλτσα – θα προσφέρονται στο πλάι όπως γίνεται με τα κεφτεδάκια συνηθισμένου μεγέθους. Περιορισμένες ποσότητες του χριστουγεννιάτικου φαγητού διατίθενται διαδικτυακά, μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της αλυσίδας και στο κατάστημα. Δυστυχώς όμως ο κεφτές θα πωλείται προς το παρόν μόνο στη Βρετανία.

Το υπερμεγέθες κεφτεδάκι αναμένεται να βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους φαν των κλασικών όπως φάνηκε και στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση. «πείτε μου πως είναι αληθινό» έγραψε ένας και ένα ςάλλος είπε ότι θα χρειαστεί μία εβδομάδα για να το φάει!

Πάντως αν και ο κόσμος θεωρεί τα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ ένα παραδοσιακό σουηδικό πιάτο ο επίσημος εθνικός λογαριασμός της Σουηδίας στο Twitter, @swedense, είχε κάνει μια δημοσίευση το 2018, στην οποία ξεκαθαρίζει πως τα διάσημα “σουηδικά” κεφτεδάκια είναι στην πραγματικότητα…τουρκικά!. Η δημοσίευση ανέφερε πως οι σουηδικοί κεφτέδες βασίζονται στην πραγματικότητα σε μια συνταγή που έφερε ο βασιλιάς Κάρολος XII (12ου) από την Τουρκία στις αρχές του 18ου αιώνα, προκειμένου να αποδώσει επακριβώς την ιστορική προέλευση του φαγητού.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.

Νέα απειλή για την ασφάλεια τροφίμων αποκαλύφθηκε από τον FΑΟ

Οι τρεις κορυφαίοι ένοχοι πίσω από ιογενείς τροφιμογενείς ασθένειες σύμφωνα με τον FAO.

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα