Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργαστήριο ARAL: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Βιολόγο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΕργαστήριο ARAL: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ή Βιολόγο
spot_img

H ARAL έχει έδρα στην Αττική και κάνει αναλύσεις εδάφους, νερών και φυτικών ιστών.

Η ARAL αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό εδαφολογικό εργαστήριο που λειτούργησε στην Ελλάδα με κύριες δραστηριότητες τις αναλύσεις εδάφους, νερών και φυτικών ιστών, προσφέροντας με τα κατάλληλα προγράμματα ορθολογικής λίπανσης, συμβουλές στους Έλληνες αγρότες για τη σωστή λίπανση των καλλιεργειών τους

H ARAL με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής επιθυμεί να προσλάβει: Τεχνολόγο τροφίμων ή βιολόγο για μικροβιολογικές αναλύσεις νερών – αποβλήτων και τροφίμων.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο Πανεπιστήμιου

Αρίστη γνώση αγγλικών

Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση

Προσφέρουμε:

Εκπαίδευση για τις απαιτήσεις της θέσης

Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Δυνατότητες εξέλιξης

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα εγκύκλιος του Υπ. Υγείας για τους ελέγχους ενόψει Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και στους delivery

Το Υπουργείο Υγείας ζητά από τους επιθεωρητές αυστηρότητα ως προς την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων.

Γιατί οι καταναλωτές προτιμούν το εμφιαλωμένο από το νερό βρύσης;

Οι προσπάθειες της ΕΕ για στροφή των Ευρωπαίων στο νερό βρύσης και η λόγοι της προσήλωσης των καταναλωτών στο εμφιαλωμένο.

Καταναλωτής: Οι υψηλές τιμές οδηγούν σε επικίνδυνες πρακτικές ασφάλειας τροφίμων

Έρευνα έδειξε πως οι αυξανόμενες τιμές ωθούν τους ανθρώπους να αναλαμβάνουν περισσότερους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα