Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΧρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!
spot_img

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα της.

Ως η καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου βραβεύτηκε η V Roubis στον διαγωνισμό Mediterranean taste awards (Μεσογειακά βραβεία γεύσης) με την βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko RTD στην Χρυσή κατηγορία βραβείων.

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα. Μέσα από την διαδικασία γευστικής δοκιμής από ομάδα ειδικών, αναδείχθηκε με υψηλή βαθμολογία η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko και ανήκει πλέον στην χρυσή κατηγορία, ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα που παράγει η Μεσόγειος. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για την ομάδα μας. Αξιοποιώντας με σεβασμό τα αγνά κι αληθινά εσπεριδοειδή που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο, δημιουργούμε χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, που απολαμβάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι της Μεσογείου αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν τις αληθινές, χειροποίητες γεύσεις και το ευ ζην σε πολλές χώρες στον κόσμο. Διακρίσεις όπως αυτή, μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι και ακόμα πιο προσηλωμένοι στις αξίες μας: χειροποίητη παραγωγή, ευ ζην, ποιότητα και φρέσκες πρώτες ύλες. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα