Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εταιρεία ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕταιρεία ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η εταιρεία Cardinal SA Asian Food Company επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων με τις ακόλουθες απαιτήσεις:

Βασικές αρμοδιότητες

  • Επίβλεψη, ενημέρωση και έλεγχος του συστήματος ISO.
  • Έλεγχος προϊόντων & δημιουργία ελληνικής επισήμανσης βάσει Ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας.
  • Ποιοτικός έλεγχος, διασφάλιση ποιότητας, ασφάλεια των τροφίμων, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας (αποθήκευση, μεταφορά, τελική διάθεση).
  • Διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, των μέσων μεταφοράς και των χώρων εργασίας.
  • Ενημέρωση, εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση και επίβλεψη του προσωπικού σχετικά με τους κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και ορθής πρακτικής χειρισμού τροφίμων.
  • Σχεδιασμός και διεξαγωγή οργανοληπτικών δοκιμών, μικροβιολογικής και χημικής ανάλυσης και δειγματοληψίας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και επιφανειών, για τον προσδιορισμό της καταλληλότητάς τους.

Προσόντα

  • Εξοικειωμένος με το σύστημα ISO, τους Ευρωπαϊκούς και τους εθνικούς κανονισμούς, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση ποιότητας.
  • Άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, παρουσίασης και διαπραγμάτευσης.
  • Άριστη γνώση MS Office
  • Πανεπιστημιακός τίτλος Τεχνολογίας Τροφίμων και Επιστήμης Τροφίμων
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχο αντικείμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο