Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΓαλακτοβιομηχανία Καλογεράκη: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ως υπεύθυνος παραγωγής

Βιομηχανία Γάλακτος Καλογεράκη, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων παράγοντας και διανέμοντας τυροκομικά προϊόντα, αναζητά άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης στη μονάδα παραγωγής της στο Σμάρι Πεδιάδος Ηρακλείου:

Τεχνολόγος Τροφίμων – Υπεύθυνος Παραγωγής

Κύριες αρμοδιότητες

  • Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
  • Εργαστηριακές αναλύσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, ενδιάμεσων, τελικών προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων
  • Τεκμηρίωση και τήρηση των αρχείων ελέγχου
  • Αναφορές αποτελεσμάτων ελέγχου ποιότητας στον διευθυντή εργοστασίου
  • Συνεργασία με τα λοιπά τμήματα της εταιρίας για τη διαχείριση των ζητημάτων παραγωγής & ποιότητας

Επιθυμητό προφίλ υποψηφίου

  • Ελάχιστη εμπειρία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε γαλακτοβιομηχανία ή βιομηχανία τροφίμων
  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ σε συναφές αντικείμενο
  • Εμπειρία σε πιστοποιήσεις ISO, IFS κ.λπ.
  • Εμπειρία σε χημικές αναλύσεις πρώτης ύλης και προϊόντων
  • Γνώσεις όσον αφορά στον κώδικα τροφίμων
  • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Δυνατότητα άμεσης μετακίνησης και μόνιμης διαμονής στο Ηράκλειο Κρήτης

Παροχές

  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Ικανοποιητικός μισθός
  • Εργασιακή εξέλιξη
  • Μόνιμη απασχόληση
  • Δυνατότητα μεταφοράς προσωπικού με ιδιόκτητο λεωφορείο 

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο