Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας για Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΝέα θέση εργασίας για Γεωπόνο
spot_img

Θέση εργασίας για Γεωπόνο πωλητή & υπεύθυνο ανάπτυξης προϊόντων Δυτικής Ελλάδος.

Βασικές αρμοδιότητες

- Advertisement -

Καθημερινό πρόγραμμα επισκέψεων στους πελάτες, υλοποιώντας το πλάνο των πωλήσεων σύμφωνα με την στρατηγική της εταιρίας.

Διαχείριση, ανάπτυξη υφιστάμενου πελατολογίου καθώς και διεύρυνση αυτού.

Λήψη παραγγελιών και διερεύνηση των αναγκών των πελατών.

Είσπραξη των οφειλών των πελατών για παραγγελίες που έχουν παραδοθεί.

Παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού.

Υπεύθυνος για την δοκιμή νέων προϊόντων στον τομέα ευθύνης του.

Απαραίτητα προσόντα :
Γεωπόνος – πτυχίο πανεπιστημίου

Προϋπηρεσία σε εταιρεία σπόρων και ειδικά σε σπόρους κηπευτικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Αποτελεσματικότητα στην πώληση.

Ικανότητα προσέγγισης πελάτη.

Πολύ καλή χρήση της αγγλικής γλώσσας, γραπτά και προφορικά.

Δεξιότητες στην χρήση Η/Υ (Microsoft office)

Αναλυτική σκέψη.

Ομαδικότητα.

Δυνατότητα ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Προσφέρονται :
Ανταγωνιστικό πακέτο σταθερών αποδοχών και bonus σύμφωνα με την επίτευξη στόχων.

Ιδιωτική ασφάλεια.

Κινητό τηλέφωνο.

Εταιρικό Αυτοκίνητο.

Ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον.

Επαγγελματική εξέλιξη μέσα σε ένα πολυεθνικό όμιλο.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα