Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Πετρετζίκης αναζητά συνεργάτες

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΟ Πετρετζίκης αναζητά συνεργάτες
spot_img

Θέση υπεύθυνου Περιεχομένου και Junior Social Media Video Creator στην ομάδα του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Υπεύθυνος Περιεχομένου

Αρμοδιότητες:

• Οργάνωση περιεχομένου του site μας

- Advertisement -

• Διασφάλιση πως το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε οποιοδήποτε μέσο είναι βάσει των guidelines της εταιρείας

• Δημιουργία newsletter 

• Συνεργασία με τις επιμέρους ομάδες για το μηνιαίο περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο site και στα social

• Έρευνα για food trends και ελλείψεις του site 


Προσόντα:

• Άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας

• Προσοχή στη λεπτομέρεια

• Οργανωτικές ικανότητες

• Ομαδικό πνεύμα 

• Γνώση των βασικών Social Media θα εκτιμηθεί

• Γνώσεις SEO θα εκτιμηθούν

Junior Social Media Video Creator

Αν…

• παίζεις στα δάχτυλα όλες τις social πλατφόρμες

• τραβάς συνεχώς βιντεάκια για Tik Tok και Instagram stories

• ανυπομονούσες να ανοίξουν τα Reels και στην Ελλάδα

• editάρεις βιντεάκια πιο γρήγορα απ’ ότι καθαρίζεις ένα μήλο

• έχεις όρεξη και είσαι γεμάτος δημιουργικότητα

• σου αρέσει το φαγητό και ό,τι έχει σχέση με αυτό

είσαι το άτομο που χρειάζεται η Social Media ομάδα μας!

Βιογραφικά στο hr@akispetretzikis.com γράφοντας στον τίτλο τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.


spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα