Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Oceanic Solution: Θέση εργασίας για Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςOceanic Solution: Θέση εργασίας για Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img

Ζητείται Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ ειδικότητας τροφίμων.

Η εταιρεία Οceanic Solution AE με πολυετή εμπειρία στο χώρο παροχής υπηρεσιών Facility Management, επιθυμεί να προσλάβει Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων /Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου για να εργαστεί στην περιοχή της Αθήνας.

Προσόντα & Απαιτήσεις:

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕI σχετικής ειδικότητας τροφίμων
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση 2 ετών
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου
  • Γνώση μεθοδολογιών διασφάλισης ποιότητας και προτύπων ISO
  • Συνέπεια και επαγγελματική συμπεριφορά

Περιγραφή Θέσης/Καθηκόντων:

  • Παραγγελία προμηθειών / πρώτων υλών
  • Ποιοτικός έλεγχος παραλαβής προμηθειών & τελικού προϊόντος/φαγητού
  • Υποστήριξη όλων των απαραίτητων εργασιών για την εφαρμογή προτύπων ISO και ετήσιων επιθεωρήσεων
  • Διαχείριση και εκπαίδευση προσωπικού κουζίνας

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Ευχάριστο και σύγχρονο Περιβάλλον

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα