Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Γεωπόνο ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Γεωπόνο ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου
spot_img


Η εταιρεία ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ A.Ε, έχοντας ως έδρα την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ειδικεύεται στην συσκευασία και εμπορία ελληνικών αγροτικών προϊόντων (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η ταχύτερη και ολοκληρωμένη προμήθεια των πελατών της, στους οποίους περιλαμβάνονται γνωστές αλυσίδες super markets, οίκοι του εξωτερικού, χονδρέμποροι ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας και εταιρείες catering με άριστης ποιότητας ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Η Εταιρεία Καραντινός ΑΕ ζητά να προσλάβει Γεωπόνο ως Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου.

Προσόντα :

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ
  • Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών ως Γεωπόνος / Τεχνολόγος Γεωπόνος
  • Άριστη γνώση των φρουτολαχανικών (ειδικά των κηπευτικών)
  • Επιθυμητή γνώση και εμπειρία στον Ποιοτικό Ελέγχου Φρουτολαχανικών
  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε σουπερμάρκετ
  • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ- MS Office
  • Υπευθυνότητα και διάθεση για εργασία – Συνέπεια και επαγγελματισμός

Παροχές:

  • Πλήρης απασχόληση
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Σταθερός μηνιαίος μισθός
  • Βonus παραγωγικότητας βάσει επίτευξης στόχου
  • Προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα