Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

Αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα παραγωγής τροφίμων, εστιάζοντας στην άριστη Ποιότητα των προϊόντων, αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου, για τον έλεγχο και επίβλεψη όλων των εργασιών και διαδικασιών, από την παραλαβή των Α’ υλών και την παραγωγή έως και την συσκευασία και διακίνηση των προϊόντων.

Απαραίτητα Προσόντα

• Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων
• Γνώση προτύπων συστημάτων ποιότητας
• Ορθή διαχείριση χρόνου
• Ικανότητα διαχείρισης και βελτίωσης
• Επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας
• Πρωτοβουλία και εστίαση στην συνεχή βελτίωση

Παροχές

Η εταιρία προσφέρει σταθερό μισθό, πρωινή εργασία, φιλικό περιβάλλον εργασίας και ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση των βιογραφικών θα γίνει μέσω συμβούλων (ανθρώπινου δυναμικού) της επιχείρησης.Οι αιτήσεις θα αν τιμετωπιστούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα. 

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης σχετικά με την επιβίωση του SARS-COV-2 σε τρόφιμα

Γιατί ο ιός επιβιώνει σε ζαμπόν και τυρί τσένταρ και όχι σε μήλα ελιές και σφολιάτες.

Διοξείδιο του τιτανίου: Η ΕΕ και ο ΕΦΕΤ ξεκαθάρισαν στο cibum τι ισχύει μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου

Τι έχουν να πουν εκπρόσωποι της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και εκπρόσωπος της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα σύγχυση που επέφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να αναιρέσει την κατάταξη του διοξειδίου του τιτανίου ως καρκινογόνου ουσίας;

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα