Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Ως Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου

Αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα παραγωγής τροφίμων, εστιάζοντας στην άριστη Ποιότητα των προϊόντων, αναζητά Τεχνολόγο Τροφίμων ως Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου, για τον έλεγχο και επίβλεψη όλων των εργασιών και διαδικασιών, από την παραλαβή των Α’ υλών και την παραγωγή έως και την συσκευασία και διακίνηση των προϊόντων.

Απαραίτητα Προσόντα

• Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων
• Γνώση προτύπων συστημάτων ποιότητας
• Ορθή διαχείριση χρόνου
• Ικανότητα διαχείρισης και βελτίωσης
• Επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας
• Πρωτοβουλία και εστίαση στην συνεχή βελτίωση

Παροχές

Η εταιρία προσφέρει σταθερό μισθό, πρωινή εργασία, φιλικό περιβάλλον εργασίας και ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση των βιογραφικών θα γίνει μέσω συμβούλων (ανθρώπινου δυναμικού) της επιχείρησης.Οι αιτήσεις θα αν τιμετωπιστούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα. 

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, αλιευτικά προϊόντα, γαλακτοκομικά προϊόντα και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα