Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
30.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων, Γεωπόνο ή Χημικό

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων, Γεωπόνο ή Χημικό

Η εταιρεία Provil αναζητεί R&D Coordinator για να ενταχθεί στην ομάδα R&D, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, στην Provil, είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης τόσο των εταιρειών παραγωγής τροφίμων όσο και των επαγγελματιών της γαστρονομίας και της οργανωμένης εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με το όνομά μας να είναι συνώνυμο της τεχνογνωσίας, της ποιότητας, της συνεχούς ανάπτυξης και της αξιοπιστίας.

Αυτήν τη στιγμή, αναζητούμε R&D Coordinator για να ενταχθεί στην ομάδα R&D, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο ιδανικός υποψήφιος θα μπορεί να εκτελεί πολλούς ρόλους μέσα στην ομάδα, να επιβλέπει τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων εντός του οργανισμού και θα είναι υπεύθυνος για την έρευνα, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων προγραμμάτων και πρωτοκόλλων στην εταιρεία μας.

Κύριες αρμοδιότητες

  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων για υπηρεσίες εστίασης, βιομηχανία τροφίμων και αγορές λιανικής
  • Χαρακτηρισμός των ιδιοτήτων των πρώτων υλών (πρωτεΐνες, πολυσακχαρίτες, φυσικό ή τροποποιημένο άμυλο, πρόσθετα τροφίμων και αρωματικές ενώσεις)
  • Διενεργεί έρευνα αγοράς στην Ελλάδα και τις ξένες αγορές σχετικά με τάσεις, νέες καταναλωτικές συνήθειες, ιδέες συσκευασίας κ.λπ., και προτείνει ιδέες για ανάπτυξη νέων προϊόντων.
  • Υλοποιεί τη μελέτη σκοπιμότητας για την αξιολόγηση των αντίστοιχων ευκαιριών.
  • Σχεδιάζει έργα και συμμετέχει στην υλοποίησή τους (πιλοτικές δοκιμές, δοκιμές παραγωγής).
  • Επιβλέπει την πρόοδο των έργων σε ευθυγράμμιση με όλα τα αρμόδια τμήματα και εντός του συμφωνημένου χρόνου.
  • Λειτουργεί ως κόμβος μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στην υλοποίηση έργων NPD (τμήματα: Παραγωγή, QA, MKT, Πωλήσεις, Logistics, Προμήθειες & Διαχείριση).
  • Δημιουργεί την ταυτότητα του προϊόντος σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα.
  • Ετοιμάζει έναν πλήρη φάκελο ανά προϊόν για έγκριση.

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονίας ή Χημείας με κατεύθυνση επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων
  • Μεταπτυχιακό σε σχετικό αντικείμενο στα τρόφιμα (Δεν είναι απαραίτητο αλλά θα ληφθεί υπόψη)
  • Άριστες γνώσεις Η/Υ (Word, excel, power point) και χρήση ERP
  • Εξοικείωση με εργαστηριακές τεχνικές και μεθόδους ανάλυσης Ισχυρή επίλυση προβλημάτων
  • Προθυμία για μάθηση
  • Ικανότητα εργασίας ανεξάρτητα και ως μέλος ομάδας
  • Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας
  • Να γνωρίζει άπταιστα ελληνικά και αγγλικά

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές τυρί λιανικής κρύβει υψηλή ποσότητα τοξικής ουσίας, σύμφωνα με νέα μελέτη που ανέλυσε 125 δείγματα

Αναλύσεις σε 125 δείγματα τυριών λιανικής αποκάλυψε την παρουσία σημαντικών ποσοτήτων βιογενών αμινών - Οι συστάσεις των επιστημόνων

Νέο σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Τοξική χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό χαρακτηρίστηκε ως νέος αναδυόμενος κίνδυνος στην ΕΕ

Επικίνδυνη χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό και στο νερό βρύσης κρίθηκε ως αναδυόμενος κίνδυνος από την EFSA
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα