Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων, Γεωπόνο ή Χημικό

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων, Γεωπόνο ή Χημικό
spot_img

Η εταιρεία Provil αναζητεί R&D Coordinator για να ενταχθεί στην ομάδα R&D, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, στην Provil, είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης τόσο των εταιρειών παραγωγής τροφίμων όσο και των επαγγελματιών της γαστρονομίας και της οργανωμένης εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με το όνομά μας να είναι συνώνυμο της τεχνογνωσίας, της ποιότητας, της συνεχούς ανάπτυξης και της αξιοπιστίας.

Αυτήν τη στιγμή, αναζητούμε R&D Coordinator για να ενταχθεί στην ομάδα R&D, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο ιδανικός υποψήφιος θα μπορεί να εκτελεί πολλούς ρόλους μέσα στην ομάδα, να επιβλέπει τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων εντός του οργανισμού και θα είναι υπεύθυνος για την έρευνα, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων προγραμμάτων και πρωτοκόλλων στην εταιρεία μας.

Κύριες αρμοδιότητες

  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων για υπηρεσίες εστίασης, βιομηχανία τροφίμων και αγορές λιανικής
  • Χαρακτηρισμός των ιδιοτήτων των πρώτων υλών (πρωτεΐνες, πολυσακχαρίτες, φυσικό ή τροποποιημένο άμυλο, πρόσθετα τροφίμων και αρωματικές ενώσεις)
  • Διενεργεί έρευνα αγοράς στην Ελλάδα και τις ξένες αγορές σχετικά με τάσεις, νέες καταναλωτικές συνήθειες, ιδέες συσκευασίας κ.λπ., και προτείνει ιδέες για ανάπτυξη νέων προϊόντων.
  • Υλοποιεί τη μελέτη σκοπιμότητας για την αξιολόγηση των αντίστοιχων ευκαιριών.
  • Σχεδιάζει έργα και συμμετέχει στην υλοποίησή τους (πιλοτικές δοκιμές, δοκιμές παραγωγής).
  • Επιβλέπει την πρόοδο των έργων σε ευθυγράμμιση με όλα τα αρμόδια τμήματα και εντός του συμφωνημένου χρόνου.
  • Λειτουργεί ως κόμβος μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στην υλοποίηση έργων NPD (τμήματα: Παραγωγή, QA, MKT, Πωλήσεις, Logistics, Προμήθειες & Διαχείριση).
  • Δημιουργεί την ταυτότητα του προϊόντος σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα.
  • Ετοιμάζει έναν πλήρη φάκελο ανά προϊόν για έγκριση.

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων ή Γεωπονίας ή Χημείας με κατεύθυνση επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων
  • Μεταπτυχιακό σε σχετικό αντικείμενο στα τρόφιμα (Δεν είναι απαραίτητο αλλά θα ληφθεί υπόψη)
  • Άριστες γνώσεις Η/Υ (Word, excel, power point) και χρήση ERP
  • Εξοικείωση με εργαστηριακές τεχνικές και μεθόδους ανάλυσης Ισχυρή επίλυση προβλημάτων
  • Προθυμία για μάθηση
  • Ικανότητα εργασίας ανεξάρτητα και ως μέλος ομάδας
  • Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας
  • Να γνωρίζει άπταιστα ελληνικά και αγγλικά

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα