Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων σε Ζυθοποιείο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων σε Ζυθοποιείο
spot_img

 Υπεύθυνος για την αποτελεσματική διαχείριση της παραγωγικής λειτουργίας του ζυθοποιείου με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.

Η Adecco, για λογαριασμό πελάτη της, μεγάλης εταιρείας στο χώρο της παρασκευής και εμπορίας ποτών, αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης: Χειριστής Ζυθοποιείου στη Ριτσώνα.

Περιγραφή Θέσης

  • Υπεύθυνος για την αποτελεσματική διαχείριση της παραγωγικής λειτουργίας του ζυθοποιείου με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων
  • Συμβολή στην αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα την αποτελεσματική διαχείριση ελέγχου και μείωσης του κόστους παραγωγής.
  • Στενή συνεργασία με τον προιστάμενο παραγωγής

Προφίλ Υποψηφίου

  • Πτυχίο τεχνολόγου τροφίμων ή άλλης συναφούς ειδικότητας
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον τομέα παραγωγής κατά προτίμηση στον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
  • Δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες
  • Επιθυμητή γνώση αγγλικών
  • Ικανότητα οργάνωσης και ελέγχου
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία

Παροχές Εταιρείας

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
  • Συνεχή εκπαίδευση & ανάπτυξη
  • Σύμβαση Ορισμένου χρόνου

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα