Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
30.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Quality Control Officer

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Quality Control Officer

Ο Όμιλος Εταιρειών Goody’s – Everest αναζητεί άτομο για τη θέση του Quality Control Officer για τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση του Quality Control Officer, περιλαμβάνει:

  • Αξιολόγηση των εισερχόμενων συστατικών και τελικών προϊόντων και επαλήθευση των προδιαγραφών τους.
  • Διενέργεια ελέγχων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.
  • Παρατήρηση, παρακολούθηση και επικύρωση όλων των συστημάτων διαχείρισης.
  • Συμμετοχή στα ετήσια προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού.

Για να ληφθεί υπόψη το βιογραφικό σας, θα πρέπει να έχετε:

  • Πτυχίο Χημείας, Γεωπονίας ή Τεχνολογίας Τροφίμων.
  • Άριστη γνώση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000, ISO 9001)
  • Άριστη γνώση του Microsoft Office Suite.
  • Ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες.
  • Ευελιξία για ταξίδια
  • Να είστε ιδιαίτερα μεθοδικοί

Παροχές:

  • Ελκυστικό πακέτο μισθών και παροχών.
  • Εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας.
  • Ιδιωτική ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης.
  • Ευκαιρία να εργαστείτε για μια καθιερωμένη εταιρεία με ισχυρή τοπική παρουσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές τυρί λιανικής κρύβει υψηλή ποσότητα τοξικής ουσίας, σύμφωνα με νέα μελέτη που ανέλυσε 125 δείγματα

Αναλύσεις σε 125 δείγματα τυριών λιανικής αποκάλυψε την παρουσία σημαντικών ποσοτήτων βιογενών αμινών - Οι συστάσεις των επιστημόνων

Νέο σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Τοξική χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό χαρακτηρίστηκε ως νέος αναδυόμενος κίνδυνος στην ΕΕ

Επικίνδυνη χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό και στο νερό βρύσης κρίθηκε ως αναδυόμενος κίνδυνος από την EFSA
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα