Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
14.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Γεωπόνος ΑΕΙ ή Τεχνολόγος Γεωπόνος φυτικής παραγωγής

ΑρχικήΝέαΖητείται Γεωπόνος ΑΕΙ ή Τεχνολόγος Γεωπόνος φυτικής παραγωγής
spot_img

Φυτώριο – Γεωπονικό, κατάστημα 45 ετών λειτουργίας στα Μελίσσια Αττικής, ζητά Γεωπόνο ΑΕΙ ή Τεχνολόγο Γεωπόνο Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ για μόνιμη και πλήρη εργασία.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Γνώσεις και εμπειρία στις πωλήσεις
  • Ε‍υγένεια και όρεξη για δουλειά
  • Γνώσεις αγγλικής γλώσσας
  • Γνώσεις Η/Υ
  • Δίπλωμα Ι.X και moto
  • Προϋπηρεσία στο χώρο θα εκτιμηθεί πολύ

Παροχές

  • Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον 
  • Οικογενειακή επιχείρηση                            
  • Πλήρης και μόνιμη εργασία         

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα πρόσθετα τροφίμων που συνδέονται – σύμφωνα με νέα μελέτη – με κίνδυνο διαβήτη

Νέα μελέτη αναδεικνύει συγκεκριμένα επικίνδυνα μείγματα.

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα