Καθρέφτη καθρεφτάκι…
Διαβάζω στην ΕΦΣΥΝ ότι τα υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα έχουν πάνω από 10% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο, ανεξάρτητα από το αν έχουν καρδιομεταβολική διαταραχή, σύμφωνα έρευνα με δείγμα περισσότερων από 570.000 Ευρωπαίων που δημοσιεύεται στο περιοδικό «BMC Medicine».
Με δεδομένο ότι η βιομηχανία τροφίμων και αναψυκτικών παράγει τρόφιμα πλούσια σε αλάτι, ζάχαρη, καφεΐνη και άλλες εθιστικές ουσίες, μήπως έφτασε η στιγμή η βιομηχανία των τροφίμων να κοιτάξει λίγο στον καθρέπτη και να αναλάβει τις ευθύνες της;
Μήπως;
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet