Πως και γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα βασικά στην ασφάλεια τροφίμων.
Αρχημηνιά και αρχηχρονιά σε δύο μέρες.
Το 2023 θα είναι ένα έτος που θα πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα βασικά (ασφάλεια τροφίμων, επικαιροποιημένα σχέδια HACCP, ανερχόμενοι κίνδυνοι στα τρόφιμα αλλά και να δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε λειτουργικά τρόφιμα που να καταπολεμούν τις χρόνιες παθήσεις.
Πάνω σε αυτό το μοτίβο, ένα νέο βιβλίο μας μόλις εκδόθηκε.
Εστιάζει στις λειτουργικές ιδιότητες των τροφίμων αλλά και πώς κατά την παραγωγή τους αυξάνεται ή μειώνεται η διατροφική τους αξία.
Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.
Καλή Χρονιά σε όλους σας! Με Υγεία και όλα τα καλά του Θεού!
Email: ioannis.zabetakis@ul.ie
Twitter: @yanzabet