Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

140 τροφικές δηλητηριάσεις από γεύμα σε Fast Food

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων140 τροφικές δηλητηριάσεις από γεύμα σε Fast Food
spot_img

Μολυσμένο τρόφιμο έστειλε στο νοσοκομείο 140 ανθρώπους στην Καζαμπλάνκα.

Τροφική δηλητηρίαση από πιάτο Fast food έστειλε τουλάχιστον 140 άτομα στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Mediouna στην Καζαμπλάνκα την Κυριακή. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας στη Μεντιούνα, Σαχάρ Μπουαδέλ τα συμπτώματα ήταν πυρετός, πόνος και υψηλή θερμοκρασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφάνισαν αυτά τα συμπτώματα αφού έφαγαν σε ένα ταχυφαγείο στη Μεδιούνα. Αφού έλαβαν την απαραίτητη θεραπεία, η πλειοψηφία των ασθενών έφυγαν από το νοσοκομείο αλλά 5 παρέμειναν για νοσηλεία.  Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το φαγητό που ευθύνεται για τις ασθένειες ούτε το είδος του παθογόνου βακτηρίου.

Αυτή δεν είναι η μοναδική μαζική τροφική δηλητηρίαση που έχει πλήξει τη χώρα τον τελευταίο καιρό. Τον Σεπτέμβριο, 63 ήταν θύματα μιας μαζικής εστίας τροφικής δηλητηρίασης στην Καζαμπλάνκα μετά την κατανάλωση ενός σάντουιτς σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού στη γειτονιά Sabata. Σε άλλο περιστατικό, 26 άνθρωποι αρρώστησαν από τροφική δηλητηρίαση στο Lahraouyine , μια μικρή πόλη στην περιοχή Casablanca-Settat, ενώ τον περασμένο Μάιο, έξι άνθρωποι πέθαναν στο Μαρακές λόγω θανατηφόρου τροφικής δηλητηρίασης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο