ΑρχικήΝέαΑγρότεςΣτήριξη των παραγωγών κερασιών και σταφυλιών Crimson στο επίκεντρο συνάντησης στο ΥΠΑΑΤ

Στήριξη των παραγωγών κερασιών και σταφυλιών Crimson στο επίκεντρο συνάντησης στο ΥΠΑΑΤ

1 λεπτά ανάγνωσης

Συνάντηση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη με την υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Ο συντονισμός των μέτρων στήριξης των αγροτών συζητήθηκε στη συνάντηση της υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύση Σταμενίτη.

- Advertisement -

Το κυρίως θέμα της συνάντησης αφορούσε στις παραγωγές κερασιών και σταφυλιών Crimson, ωστόσο συμφωνήθηκε να υπάρχει επικοινωνία για τον συντονισμό των μέτρων στήριξης των αγροτών, τόσο για τις συγκεκριμένες, όσο και για τις άλλες αγροτικές παραγωγές.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κυρία Μάνη δήλωσε: «Στο επίκεντρο των επαφών μας βρέθηκαν οι παραγωγείς και ο τρόπος ενίσχυσης και στήριξής τους. Μεταξύ άλλων, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταμενίτη συζητήσαμε για τις καλλιέργειες σταφυλιών ποικιλίας Crimson και τις καλλιέργειες κερασιών. Συμφωνήσαμε πως θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τον συντονισμό των μέτρων στήριξης των αγροτών, τόσο για τις συγκεκριμένες, όσο και για τις άλλες αγροτικές παραγωγές. Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και δεσμευόμαστε ότι με τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μπορούν τα αποξηραμένα τρόφιμα και τα μπαχαρικά να κρύβουν σαλμονέλα; Νέα μέθοδος αξιολογεί τον κίνδυνο

Νέο επιστημονικό πλαίσιο επιχειρεί να ξεχωρίσει τα αποξηραμένα συστατικά με τον υψηλότερο μικροβιολογικό κίνδυνο και να δείξει πότε απαιτείται πρόσθετη επεξεργασία

Τα δύο πιο κοινά γλυκαντικά συνδέθηκαν με ανησυχητικές αλλαγές στον οργανισμό ακόμη και δύο γενιές αργότερα

Βρίσκονται σε αναψυκτικά, γιαούρτια, γλυκά, μπάρες και δεκάδες προϊόντα χωρίς ζάχαρη – Τι έδειξε νέα μελέτη

Αύγουστος 2026: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας Τροφίμων

Οι σημαντικότερες νομοθετικές εξελίξεις για τα τρόφιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε μήνα στο cibum.