Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θάνατος ψαροτουφεκά στη Ναύπακτο

ΑρχικήΝέαΑλιείαΘάνατος ψαροτουφεκά στη Ναύπακτο
spot_img

41χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια υποβρύχιας αλιείας στη παραλία Κωστείκα.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ναυπάκτου για έναν αγνοούμενο 41χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη παραλία Κωστείκα Κάτω Βασιλικής Αιτωλοακαρνανίας και έκτοτε αγνοούταν.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό πλοίο (ΠΠΛΣ) του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και από το αλιευτικό (Α/Κ) «ΘΑΛΑΣΣΑ» Σ.Μ. 703, με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ΕΠΓΓ-Α/Κ, το οποίο τον μετέφερε στη στεριά και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο