ΑρχικήΝέαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από ΥΠΑΑΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από ΥΠΑΑΤ

cibum team

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  καλεί όλους τους εργαζομένους στον πρωτογενή τομέα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ και κατά τις επόμενες ημέρες.

Οι ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες  με τον πρωτοφανή καύσωνα, επιβάλλουν επαγρύπνηση όλων. Οι συνθήκες είναι αποτρεπτικές για κάθε είδους εργασίας που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιές.

- Advertisement -

Θυμίζουμε ότι κατά την αντιπυρική περίοδο, δηλαδή έως τον Οκτώβριο, απαγορεύεται ρητά η καύση κλαδιών και χόρτων σε όλη την επικράτεια.

Παρακαλούνται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν κάθε μορφής καύσιμη ύλη από επικίνδυνους χώρους και να υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των καλλιεργούμενων αλλά και των δασικών εκτάσεων.

- Advertisement -

Αν ο κάθε ένας από μας,  αγρότης και κτηνοτρόφος, προστατεύει τη δική του περιουσία, τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προστατεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οφείλουμε όλοι μαζί, ο καθένας από τη δική του πλευρά,  να προστατεύουμε  τα δάση, που αποτελούν περιουσία όλων μας, αλλά κυρίως πηγή ζωής των παιδιών μας.

Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας. Καλούμε αμέσως το 112.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπιμπερό: Νέα πρότυπα ασφαλείας για τα πλαστικά που χρησιμοποιούν τα βρέφη

Η αναθεώρηση των κανόνων για τα βρεφικά προϊόντα φέρνει στο επίκεντρο τις χημικές ουσίες που μπορεί να μεταναστεύσουν από τα πλαστικά υλικά και τις απαιτήσεις για αυστηρότερους ελέγχους

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Nutri-Score – Υπό εξέταση η συμβατότητά του με το ενωσιακό δίκαιο

Δύο προδικαστικά ερωτήματα θα καθορίσουν το μέλλον του Nutri-Score στην Ευρωπαϊκή Ένωση.