Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανακοίνωση για παραγωγούς Λαϊκών αγορών

ΑρχικήΝέαΑνακοίνωση για παραγωγούς Λαϊκών αγορών
spot_img

Προσκόμιση εγγράφων από παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς καλεί τους κατόχους παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών Ν. Κιλκίς, να
προσέλθουν στην Υπηρεσία , Α. Παπανδρέου 3 (1ος όροφος), το χρονικό διάστημα από 01-10-2024 έως 30-11-2024, για να προσκομίσουν:

  1. Την τελευταία δήλωση στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (έτους 2024)
  2. Την τελευταία Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας / Εκτροφής ΕΛΓΑ (έτους 2024) Υπεύθυνη δήλωση για τις ποσότητες που θα διαθέσουν στο υπαίθριο εμπόριο, ανά προϊόν, για τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη δήλωση Ο.Σ.Δ.Ε. της τελευταίας Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης και της τελευταίας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας /
    Εκτροφής ΕΛΓΑ
  3. Εάν τα προϊόντα ανήκουν σε αυτά που δεν δηλώνονται στο Ο.Σ.Δ.Ε., υπεύθυνη δήλωση ότι τα προϊόντα αυτά προέρχονται από ίδια παραγωγή και την ποσότητα που θα διαθέσουν στο υπαίθριο εμπόριο
    σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της παρ. 1 της Υ.Α. 55332/2022 (ΦΕΚ 2260/τ. Β’/2022),
    όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νοθεία μελιού και ελαιολάδου στην Ευρώπη – Η νέα έκθεση του ACN για το 2023

Η νοθεία και η παραποίηση προϊόντος είχε τις περισσότερες ειδοποιήσεις στο Ευρωπαϊκό δίκτυο Προειδοποίησης και Συνεργασίας (ACN) το 2023.

Κ. Κουτσουμανής (EFSA): «H Ευρώπη έχει επιτύχει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας τροφίμων σε όλο τον πλανήτη»

Ο νέος αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων, σε αποκλειστική συνέντευξη στο cibum, αναφέρθηκε στη νέα του θέση ως αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της EFSA, και τόνισε την ανάγκη της ολιστικής προσέγγισης των θεμάτων ασφάλειας τροφίμων.

Χαμηλότερη όλων των εποχών, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών για την ασφάλεια τροφίμων

Περίπου 1 στους 3 καταναλωτές είναι «εξαιρετικά ανήσυχος» για το E. coli στον κιμά, για τα βαρέα μέταλλα στις παιδικές τροφές και για τον υδράργυρο στα θαλασσινά. 
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο