Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
14.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σουπερμάρκετ 7-Eleven: Αποζημίωση 91 εκ. δολάρια σε πελάτη που υπέστη διπλό ακρωτηριασμό

ΑρχικήΝέαΣουπερμάρκετ 7-Eleven: Αποζημίωση 91 εκ. δολάρια σε πελάτη που υπέστη διπλό ακρωτηριασμό
spot_img

Συνολικά 6.253 ατυχήματα έχουν συμβεί εντός 15 χρόνων μπροστά από κάποιο 7-Eleven στις ΗΠΑ.

 H αμερικανική αλυσίδα ειδών παντοπωλείου 7-Eleven διατάσσεται να πληρώσει 91 εκατομμύρια δολάρια σε έναν άνδρα από το Σικάγο, ο οποίος υπέστη διπλό ακρωτηριασμό μετά από ένα τρακάρισμα σε ένα κατάστημά της.

Όταν ο άνδρας τράκαρε, το αυτοκίνητό του πετάχτηκε πάνω από το κράσπεδο, επειδή κατά λάθος πάτησε το γκάζι αντί στο πεντάλ του φρένου και έπεσε πάνω στη βιτρίνα.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του άνδρα, ο ακρωτηριασμός, που συνέβη το 2017, αποτελεί μόνο ένας εκ των χιλιάδων που έχουν λάβει χώρα στην εταιρεία. Σύμφωνα με δεδομένα που παραθέτει ο ιστότοπος Enterpreneur, συνολικά 6.253 ατυχήματα έχουν συμβεί εντός 15 χρόνων στο μπροστινό μέρος κάποιου 7-Eleven στις ΗΠΑ.

Τα ατυχήματα, ωστόσο,  θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν η 7-Eleven είχε τοποθετήσει κολώνες μεταξύ των θέσεων στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα και τις ίδιες τις βιτρίνες, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα φράγμα μεταξύ των δύο περιοχών.

H αποζημίωση για τον συγκεκριμένο ακρωτηριασμό αποτελεί το μεγαλύτερο διακανονισμό για σωματικό τραυματισμό -πριν καν καταλήξει σε δίκη- στην ιστορία της πολιτείας του Ιλινόις.

H 7-Eleven είναι μια αλυσίδα ειδών παντοπωλείου, η οποία ιδρύθηκε στο Texas το 1927. Έκτοτε, λειτουργεί περίπου 80 χιλιάδες καταστήματα σε αρκετές χώρες του κόσμου σε Ευρώπη και Ασία, αλλά και στην Αυστραλία. Απασχολεί περισσότερους από 135 χιλιάδες υπαλλήλους. Πήρε την ονομασία της επειδή τα καταστήματά της ήταν ανοιχτά καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα